Treści publikowane w tym dziale mają charakter informacyjny i stanowią wymianę doświadczeń użytkowników. Nie zastępują konsultacji lekarskiej, diagnozy ani indywidualnej porady medycznej.
W przypadku problemów zdrowotnych, podejrzenia choroby lub stosowania leków skonsultuj się z lekarzem lub wykwalifikowanym specjalistą.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
289
Ja mam 16 lat, 177cm i 73kg wagi. Gdzies pol roku temu mialem okolo 170cm ale zaczalem sie wyciagac na drazku i zobaczcie jak mi wzrost skoczyl. Rano 5 seri po 1min, tak samo po szkole i przed snem aha no i pije duzo mleka i innych gowien typu danviva i takie tam. Na wlasnym przykladzie wiem, ze to dziala no i duzo typa na forum pisalo, ze to cos daje, wiec wart sprobowac!!!
Szacuny
26
Napisanych postów
1092
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4309
A na potwierdzenie moich słów zobacz sobie gimnastyków, którzy od małego ćwiczą na drążkach i kółkach, a kolosami jakoś nie są. Większość z nich ma coś ok. 185 cm. Ale oczywiście ćwiczenia na drążku są OK. Bardzo dobrze działają na kręgosłup.
Szacuny
1
Napisanych postów
50
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
257
Czesc ! mam takie pytanie: czy mam szanse jeszcze urosnac w wieku 17 lat (w 2004 roku bede miał 18 )przy wzroscie 128 cm i przy wadze 62 kg??wzrost rodzicow: mama 168 cm a tata 172 cm wiem że to nie jest mało ale przydało by sie jeszcze z jakies 5 cm