Szacuny
2576
Napisanych postów
23357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
337410
Masz rację Steven0, ale sam widzisz, że pozwalając na to jednemu zaraz znajdzie się grupa innych chętnych na walkę w boksie. Cóż, pewnie Miocic trochę popłacze i temat ucichnie.
Szacuny
11203
Napisanych postów
52089
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
No zgodzę się w 100%. Szczerze to kto kupiłby ppv na walkę Miocic vs Joshua. Przecież Joshua na tym tylko straci. W cholerę więcej kasy zarobi na walce z jakimś Wilderem czy innym. Miocic nawet 500 k ppv w MMA nie robi. Snoop Dog o Conorze "50-0 nigga. p******ony mistrz. 50 i 0. Pieprzyć tego ciotowatego McGregora, Ty dziwko. Pieprzyć go. Tak jest, bracie. To spotyka kogoś kto przychodzi na bitwę z nożem do masła. Pieprzyć Cie. Money Team rządzi. Gdzie jest afterparty Floyd?" Snoop Dogg od niedawna pracuje dla federacji UFC jako komentator programu Dany White’a – Tuesday Night Contender Series.
Szacuny
11203
Napisanych postów
52089
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mamy nieoficjalną datę planowanej trzeciej walki między Conorem McGregorem (21-3) a Natem Diazem (19-11).
Wg informacji przekazanych przez Chaela Sonnena w najnowszym The MMA Hour, organizacja UFC planuje doprowadzić do trzeciej walki między wspomnianymi zawodnikami na gali UFC 219, która 30 grudnia odbędzie się w Las Vegas.
Przypominamy, że McGregor i Diaz mają za sobą już dwa starcia – jedno wygrał Diaz przez poddanie, a rewanż należał do McGregora po pełnym pięciorundowym pojedynku.
Podana data trzeciego starcia McGregor vs. Diaz jest terminem nieoficjalnym.
Szacuny
33
Napisanych postów
319
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
10829
Bylo do przewidzenia, troche szkoda ze idzie w bezsensowna trylogie z Diazem. Widocznie Conor zaplanowal cala swoja kariere juz przed walka z Aldo. Jesli dojdzie do skutku prawdopodobnie ostatnia walka + dogada sie z Whitem aby dostac czesc udzialow z UFC.
Szacuny
2508
Napisanych postów
12794
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
841471
Ehhh, niby fajna walka ale szkoda mi Fergusona (jak wygra z Lee oczywiście). Wiadomo, chcę zobaczyć tę walkę, bo Diaz to trochę kryptonit na Conora, ALE patrząc na style to Ferguson też - twarda szczęka, świetne cardio.
Szacuny
2287
Napisanych postów
14689
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
97980
Dremor jeśli to prawda to tylko potwierdzi się to, że Conor jest aktywny. Zrobi trylogię (oby w 155 o pas) i może w 2018 bronić pasa z wygranym Ferguson/Lee, jak wygra. Ma to sens, bo Ferguson vs Lee wciąż nie doszło do skutku (wygrany może mieć kontuzje) a Khabib nie zasługuje na nic innego niż Barboze. Ja tak samo jak wy liczę, że w 2018 obroni pas z pretendentem, ale ja jestem ciekawy trylogii. Potem powinien bić się już tylko z pretendentami w 155, bo jakoś nie widzę żeby celował w Woodleya czy GSP albo w boks. Ja bym na jego miejscu teraz w 155 został
Szacuny
2576
Napisanych postów
23357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
337410
Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images
Derrick Lewis przerwał przygotowania do walki z Fabricio Werdumem, aby pomóc poszkodowanym po przejściu huraganu w Teksasie
Szacunek i uznanie należą się zawodnikowi wagi ciężkiej UFC Derrickowi Lewisowi, który przerwał swoje przygotowania do kolejnej walki, aby pomagać ofiarom huraganu Harvey, który uderzył w Teksas.
Derrick Lewis zaskoczył wielu, gdy ogłosił zakończenie kariery po ostatniej przegranej walce z Markiem Huntem i ponownie zaskoczył wszystkich, gdy przyjął walkę z byłym mistrzem Fabricio Werdumem na gali UFC 216, która ma się odbyć 7 października w Las Vegas. Więcej
Łukasz Klinger vs. Arunas Andriuskevicius podczas Celtic Gladiator 14 w Londynie
Kolejny pojedynek z udziałem polskiego zawodnika podczas gali Celtic Gladiator 14. Celtic Gladiator 14 odbędzie się 6 października w Londynie. Do karty walk dodana została walka w formule MMA w kategorii półciężkiej. Naprzeciw siebie stanie dwóch doświadczonych zawodników, Arunas Andriuskevicus (13-4) oraz Łukasz Klinger (9-4). Więcej
Szacuny
2287
Napisanych postów
14689
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
97980
brawo dla czarnej bestii, ale niech on lepiej skupi się na Werdumie, bo potem będzie tego żałował jak wyjścia do walki z Huntem kontuzjowanym (wg niego)
Szacuny
11203
Napisanych postów
52089
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tybura rozpoczął treningi w Jackson-Wink. Mam nadzieję, że zaliczy progres. Do walki z Huntem 2,5 miesiąca, mało, ale liczę, że zobaczymy choć trochę lepszego Tyburę.
Zmieniony przez - Agares25 w dniu 2017-08-29 20:55:40