Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Szybkie newsy ze świata sportów walki

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1641539

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 444 Napisanych postów 9936 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 103395
ja się pytam co to znowu za bum dla MVP którego wgl nie kojarzę i dlaczego nie walczy z Limą o pas?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2292 Napisanych postów 14689 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 97980
co ta USADA odp*****la to już ch**. Nie dość, że zawodnicy zostają niesłusznie zawieszani to jeszcze te kontrole w miejscach prywatnych/w intymnych sytuacjach. Powinni zrobić protest i nie walczyć do momentu aż pozbędą się USADY - przecież sami jej chcieli (Dana i reszta). Reebok/USADA co za gówna!!!
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Yoshi87 FIGHT24.PL
Ekspert
Szacuny 2584 Napisanych postów 23357 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 337410

Brandon Magnus/Zuffa LLC/Getty Images

Anderson Silva zaakceptował ofertę Roya Jonesa Jr. na walkę

Jest odzew ze strony Andersona Silvy na propozycję walki bokserskiej jaką zaoferował mu Roy Jones Jr.

W tym tygodniu legenda boksu Roy Jones Jr. zaproponował pojedynek z byłym mistrzem wagi średniej UFC Andersonem Silvą jako co-main event poprzedzający walkę między inną legendą boksu Floydem Mayweatherem i mistrzem wagi lekkiej UFC Conorem McGregorem. Więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1938 Napisanych postów 17102 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 90281
xper
ja się pytam co to znowu za bum dla MVP którego wgl nie kojarzę i dlaczego nie walczy z Limą o pas?

Derek jest całkiem dobry ale też mnie zastanawia czemu nie dali Limy albo Koreshkova dla Page'a

"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
toż to lekki jest przecież bez jaj.... I z Heldem przegrał 3 lata temu

Chronią tego Page'a jak się da

Zmieniony przez - xper w dniu 2017-02-24 18:41:55
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1938 Napisanych postów 17102 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 90281
Wyczytałem że przechodzi do półśredniej bo ciężko mu było zbijać wagę, a nie że to jednorazowy wybryk, i to chyba prawda patrząc na jego wzrost.
Nie wiem może ćwoki z bellatora chcą zrobić Lima vs Koreshkov 3

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3124 Napisanych postów 22804 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 208988
Page to showman i zawodnik przyciągający do bellatora. Nie chcą, żeby zostął zlany, bo stracą magnez na kibiców.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 705 Napisanych postów 4378 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 75797
Magnez (Mg, łac. magnesium) – pierwiastek chemiczny, metal ziem alkalicznych (druga grupa główna układu okresowego). Ma trzy stabilne izotopy: 24Mg, 25Mg oraz 26Mg.

MAGNES, kufa, MAGNES
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Wszystko zależy od tdd. Jak pójdzie w tym kierunku drogą Wonderboya a nie będzie nastawiał się na walkę z pleców to nie widzę kto miałby go zlać. Jak już to przez jakąś decyzję

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
No ,ale bez jaj Daley vs MVP to był idealny main event na Londyn ,

Daley vs Rory wciąż zayebiście , z tym ,że Daley będzie zbierał łokcie leżąc na plecach ,natomiast MVP którego Bellator ma za mega gwiazdę dostaje debiutanta WW
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Uzupelnienie treningu

Następny temat

Zaczęcie trenowania boksu w wieku 18 lat

Spalanie
Polecane artykuły