Szacuny
1938
Napisanych postów
17102
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
90281
MVP vs Daley tym bardziej by było ciekawe bo fajnie by było zobaczyć jak Page by sobie radził z lou kingami. Bardzo ważna kwestia w sztukach walki - czy być bardziej mobilnym i stać trochę bokiem ale za to być podatnym na lou kingi czy jednak stać bardziej frontalnie lepiej je blokując ale za cenę mobilności. W K-1 zwycięża stanie frontalnie, ale może to przez rękawice - możesz stać i blokować ciosy rękoma na głowę. A w MMA chyba trzeba się bardziej ruszać.
Daley mówił że jak wygra z Rorym to będzie chciał walczyć z Pagem ale coś mi się wydaje że jeśli wygra to będzie chciał walki o pas
"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.
Szacuny
2584
Napisanych postów
23357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
337410
Mackenzie Dern Instagram
Mackenzie Dern planuje przejść w tym roku do UFC
Specjalistka w Brazylijskim Jiu Jitsu i obiecująca zawodniczka MMA Mackenzie Dern stoczy w marcu kolejną walkę, ale myśli już od dalszej przyszłości.
Mackenzie Dern (2-0) stoczy swoją kolejną, trzecią walkę 10 marca na gali LFA 6 na której zmierzy się z Katherine Roy (1-0). Jak dotąd Dern radzi sobie bardzo dobrze w MMA mając dwie wygrane walki z Kenią Rosas i Montaną Stewart. Przygotowując się do następnej walki, Dern myśli już o swojej dalszej karierze w MMA, którą będzie chciała kontynuować w UFC.
Mackenzie Dern
— Chciałabym wygrać Pan American Championships, które jest tydzień po mojej następnej walce, więc mam nadzieję, że obejdzie się bez kontuzji. W tej chwili jestem sklasyfikowana na #1 miejscu w Jiu Jitsu, więc chciałabym wkroczyć do UFC i tam również zostać numerem jeden. Ranking kończy się na mistrzostwach świata i potem będę mogła zadebiutować w UFC jeszcze w tym roku, być może w czerwcu lub lipcu. Chciałabym to zrobić.
411mania.com
Bobby Lashley chce się zmierzyć z Fedorem Emelianenko na gali Bellator 179
Bobby Lashley chce się zmierzyć z Fedorem Emelianenko na majowej gali Bellator 179 aby zdążyć zanim „Ostatni Cesarz” na dobre zakończy karierę.
Fedor Emelianenko miał w miniony weekend zadebiutować w organizacji Bellator i zmierzyć się z Mattem Mitrione na gali Bellator 172. Plany pokrzyżowały niestety kamienie nerkowe Mitrione, który na kilka godzin przed walką musiał pojechać do szpitala i ostatecznie pojedynek zdjęto z karty walk. Więcej
Szacuny
2513
Napisanych postów
12794
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
841471
Sprawdź na sherdogu
Tu chodzi o warunki jakie sobą prezentuje, i to że byłyby problematyczne dla Fedora, tymbardziej w klatce, gdzie był ustawiany przez Hendo, który jest 3 razy mniejszy od lashleya
Zmieniony przez - Dremor w dniu 2017-02-25 12:05:26
Szacuny
2584
Napisanych postów
23357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
337410
Przy całej sympatii do Fedora, którego jestem fanem, to w walce z Bobbym Lashley'em raczej nie dałbym mu zbyt wielu szans. Lashley bardzo dobrze sobie radzi w MMA i do tego jest bardzo silny.
Szacuny
403
Napisanych postów
11788
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
125319
konisko na dobrych suplach to tak jakby Fedor miałby się cofnąć w czasie i znów dostać Kevina Randlemana... siła, masa mięśniowa na korzyść Lashleya. Fedor swój czas ma już za sobą.