Szacuny
2584
Napisanych postów
23357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
337410
Ja j**ie... i to jest zabijanie sportu i rywalizacji za mamonę ;/ Podłoży się, przegra po to, by zgarnąć siano. Floyd zarobił w swoim życiu tyle hajsu, że te kolejne miliony nie powinny mu robić różnicy, a mając nieskazitelny rekord i takie dziedzictwo warto się podkładać za te 100 czy 200 mln $?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Michael Bisping nie chce walczyć z Yoelem Romero: Spodziewam się, że zaczekam na GSP
„Niedostępność GSP to dla mnie na razie błogosławieństwo, bo nie będę mógł walczyć jeszcze przez pewien czas. Nie mogę ćwiczyć, nie mogę trenować. Moje kolano sprawia wiele, ale to naprawdę wiele problemów. Zrobiłem to w Tajlandii i teraz ciągle nie jest lepiej.
Nie będę mógł walczyć w najbliższym czasie i to jest kolejny powód tego, że scenariusz walki z GSP układa się dla mnie idealnie.
Mam zabukowaną walkę z nim i dopóki nie usłyszę czegoś innego z oficjalnych źródeł, to spodziewam się, że zawalczę z GSP.”
Szacuny
2584
Napisanych postów
23357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
337410
Mike Roach/Zuffa LLC/Zuffa LLC & Todd Lussier/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images
Amanda Nunes twierdzi, że albo ona albo Joanna Jędrzejczyk będzie pierwszą mistrzynią dwóch dywizji
Mistrzyni wagi koguciej UFC Amanda Nunes uważa, że ona albo mistrzyni dywizji słomkowej Joanna Jędrzejczyk zostanie pierwszą mistrzynią dwóch kategorii.
Pierwszym, podwójnym mistrzem UFC, który jednocześnie posiadał tytuły kategorii piórkowej i lekkiej był aktualny mistrz wagi lekkiej Conor McGregor, który zdobył tytuł wagi lekkiej w walce z Eddie Alvarezem na zeszłorocznej gali UFC 205. Niedługo potem musiał się jednak zrzec tytułu wagi piórkowej. Teraz, kiedy UFC utworzyło kobiecą kategorię piórkową i wkrótce zainauguruje także dywizja musza, to nadarza się okazja dla najlepszych zawodniczek, by powalczyć o drugi tytuł. Więcej
Szacuny
2513
Napisanych postów
12794
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
841471
No niestety, to było do przewidzenia. Z punktu widzenie biznesowego całkowicie go rozumiem, z punktu widzenia fightera to ni chvja. Conor by tak nigdy nie zrobił
Bardziej nie rozumiem UFC... Powinien walczyć Romero o interim, niestety, ale to jedyne wyjście chyba. Chociaż kvrwa sam nie wiem. Przeciez jak zawalczą pod koniec roku to Romero dostanie ts-a za półtora roku. To absurd. Jedyne co może robić Romero to czyścić dywizję, to jak będzie mistrzem nikt nie zostanie już
O tyle ta sytuacja jest dobra, bo może uaktywni trochę Rockholda
Zmieniony przez - Dremor w dniu 2017-05-19 10:28:05
Szacuny
1193
Napisanych postów
8529
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
108293
A walić te interimy, w tym przypadku już całkiem. Interim bo mistrz super fajty wybiera i unika obrony
sztuczny pasek by pretendent zamknął gębę, 0 wartości taki pas na imo.