Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Szybkie newsy ze świata sportów walki

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1641725

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4562 Napisanych postów 36004 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264000
Yoel Romero zawieszony na 60 dni przez Komisje Sportową Stanu Nowy Jork (NYSAC) za opuszczenie klatki po walce z Weidmanem

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Yoshi87 FIGHT24.PL
Ekspert
Szacuny 2584 Napisanych postów 23357 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 337410
już by sobie darowali to zawieszenie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 82 Napisanych postów 1750 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 23086
lol !!! w sumie to to te dwa miesiące mu różnicy nie zrobią , no ale te komisje to się robią śmieszne , wszystkich chcą karać , tylko Kondon Mak Grzegorz może zachowywać się jak niedorozwinięta małpa , no bo publiczność się podnieca nim i jego zachowaniem :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1938 Napisanych postów 17102 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 90281
Żałosne te ich kary. Co za d****e. A Conor też chyba jednak nie może bo ostatnio mu groziła kara (nadal grozi?) za rzucanie się butelkami z Diazami

"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3124 Napisanych postów 22804 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 208988
Jak można zostać za coś takiego zawieszonym?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4562 Napisanych postów 36004 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264000
Może NYSAC chce konkurować z USADA na największy wrzód na tyłku

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Damian Janikowski na sparingach w S4

Max Holloway:

" Po tym pojedynku chcę dostać Aldo. Mam nadzieję, że znalazł już pier*oloną szczepionkę na bycie piz*ą. Ten skur*ysyn ucieka przede mną od dawna. Powiedzcie mu, że skończyła mi się cierpliwość. Hawajczyk nadchodzi. Bądź gotowy.

Oczywiście, że chciałbym walki z mistrzem dywizji, Conorem McGregorem, mamy wspólną historię, wygrał ze mną pojedynek. Byłem wtedy kontuzjowany, on również więc zawalczmy jak będziemy zdrowi - sprawdzimy kto jest lepszy. Jednakże wiem, że w tym momencie raczej nie ma szans na walkę z Irlandczykiem, dlatego zawalczmy o tymczasowy pas z Aldo.

Nie mam nad tym kontroli, dlaczego więc miałbym płakać nad rozlanym mlekiem? Kiedy zdarzy Ci się taki wypadek, wylejesz już to mleko, to wycierasz je i wlewasz do kartonu? Nie, sprzątasz i idziesz dalej. Nie będę płakał nad czymś, czego nie kontroluję. Jest jak jest. Skupiam się na tym, aby pokazać ludziom jak dobrym jestem zawodnikiem. Zasługuję na ten pas. Będę wygrywał walki, aż nie dadzą mi tego pier*olonego tytułu.

Wierzę, że jestem najlepszym zawodnikiem na świecie. Jeśli ktoś tak myśli, po co miałby czekać na cokolwiek? Wygram ze wszystkimi. Pettis jest popularnym gościem, były mistrz UFC, ten skur*iel był przecież na pudełku Wheaties. To dla mnie wielka okazja. "

Zmieniony przez - K_PS w dniu 2016-11-23 23:56:42

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1150 Napisanych postów 5029 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 288245
Co oni z tym Wheaties, Nick Diaz ostatnio tez o tym gadal
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 705 Napisanych postów 4378 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 75797
Popularne w USA płatki śniadaniowe. Na opakowaniach są zazwyczaj znani sportowcy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2292 Napisanych postów 14689 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 97980

patrzcie na ten pierwszy komentarz.
Faktycznie Big Nog w tej j**anej koszulce jak Hapa a przecież on z tego co mi też wiadomo jest przeciwny gejom. UFC jest jak więzienie, chcesz robote po emeryturze dla UFC to ubierz się w pedalską koszulke cioto!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Uzupelnienie treningu

Następny temat

Zaczęcie trenowania boksu w wieku 18 lat

Spalanie
Polecane artykuły