Damian Janikowski na sparingach w S4
" Po tym pojedynku chcę dostać Aldo. Mam nadzieję, że znalazł już pier*oloną szczepionkę na bycie piz*ą. Ten skur*ysyn ucieka przede mną od dawna. Powiedzcie mu, że skończyła mi się cierpliwość. Hawajczyk nadchodzi. Bądź gotowy.
Oczywiście, że chciałbym walki z mistrzem dywizji, Conorem McGregorem, mamy wspólną historię, wygrał ze mną pojedynek. Byłem wtedy kontuzjowany, on również więc zawalczmy jak będziemy zdrowi - sprawdzimy kto jest lepszy. Jednakże wiem, że w tym momencie raczej nie ma szans na walkę z Irlandczykiem, dlatego zawalczmy o tymczasowy pas z Aldo.
Nie mam nad tym kontroli, dlaczego więc miałbym płakać nad rozlanym mlekiem? Kiedy zdarzy Ci się taki wypadek, wylejesz już to mleko, to wycierasz je i wlewasz do kartonu? Nie, sprzątasz i idziesz dalej. Nie będę płakał nad czymś, czego nie kontroluję. Jest jak jest. Skupiam się na tym, aby pokazać ludziom jak dobrym jestem zawodnikiem. Zasługuję na ten pas. Będę wygrywał walki, aż nie dadzą mi tego pier*olonego tytułu.
Wierzę, że jestem najlepszym zawodnikiem na świecie. Jeśli ktoś tak myśli, po co miałby czekać na cokolwiek? Wygram ze wszystkimi. Pettis jest popularnym gościem, były mistrz UFC, ten skur*iel był przecież na pudełku Wheaties. To dla mnie wielka okazja. "
Zmieniony przez - K_PS w dniu 2016-11-23 23:56:42