WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Szybkie newsy ze świata sportów walki

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1696839

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1191 Napisanych postów 8529 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 108293
Frank w formie :p

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11203 Napisanych postów 52089 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
O skvrwesyn. Drugi Nelson. Musi strasznie dużo wpyerdalać żarcia, że mu się taki bęben zrobił. Jakbym zawodowo MMA trenował i chciał wychodować taki boiler to bym musiał chyba nie wychodzić z McDonalda. Jeszcze taki Nelson to niski jest i ma jakieś 110 kg. Tutaj Mir raczej na stówę ma 120 kg+, bo ma ponad 1,9 m. Żal, że się tak zapuścił. Mógłby spokojnie latać w wadze 110 kg. Fedor jako tako trzyma formę.
1
...
Napisał(a)
Yoshi87 FIGHT24.PL
Ekspert
Szacuny 2576 Napisanych postów 23357 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 337410
Ale knur... jak obali Fiedzie i się na nim położy, to będzie ciężko ;/
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2508 Napisanych postów 12794 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 841471
To typowy syndrom byłego sportowca Czyli odstawienie treningów, a wpyerdalanie tyle samo co wcześniej
...
Napisał(a)
Yoshi87 FIGHT24.PL
Ekspert
Szacuny 2576 Napisanych postów 23357 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 337410

UFC.com / Mike Roach/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Derrick Lewis twierdzi, że Francis Ngannou jest 40-letnim gościem stosującym doping

Zawodnik wagi ciężkiej UFC Derrick „The Black Beast” Lewis ma osobisty uraz do byłego pretendenta do tytułu Francisa Ngannou i chce wyjaśnić tę sprawę w walce z nim.

W nowym podcaście „Slip n Dip”, Lewis wytoczył ciężkie działa przeciwko Kameruńczykowi, oskarżając go o fałszowanie swojego prawdziwego wieku i stosowanie sterydów.

Derrick Lewis
„Tak, będę walczył z nim kiedy tylko nadarzy się okazja. Ten facet, za każdym razem, gdy ktoś zadaje mi pytanie na jego temat, mówię coś miłego, ale za każdym razem, gdy ktoś mówi coś o nim, on mówi na mój temat, że nie jestem na jego poziomie, że jestem zbyt powolny, to czy tamto.

Naprawdę mnie to nie obchodzi, ale nie próbuj mówić głupot o mnie przy każdej okazji. Pie***li głupoty, ale nigdy nie powie: „chcę walczyć z Derekiem.” Zawsze mówi coś o mnie, ale nie chce ze mną walczyć.

Pracuję nad moim cardio i cholera, on musi się ze mną zmierzyć. Wszyscy mówią o tym, że nie mam dobrego cardio, tego i tamtego, ale nie wiedzą, że mam kondycję. Po prostu zachowuję to i wydaje mi się, że nie robię tego ze względu na sposób, w jaki się poruszam. Po prostu poruszam się wolniej, a potem eksploduję [z szybkością i siłą]. Jest jak jest.

Ten sku***yn ma co najmniej 40 lat. Mówi, że był bezdomny, więc prawdopodobnie nawet nie wie. Powiedz mi, gdzie znajduje się jego akt urodzenia. On jest 40-letnim, nakoksowanym facetem. Mówią, że jest młodszy ode mnie, nie ma mowy, żeby był młodszy ode mnie.”

Mike Roach/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kevin Lee uważa, że będzie lepszym kandydatem do walki z Natem Diazem niż Eddie Alvarez

Kevin Lee staje do wyścigu z Eddie Alvarezem o walkę z Natem Diazem i ma nadzieję wygrać ten wyścig twierdząc, że Alvarez nie liczy się już w grze o pas wagi lekkiej.

To właśnie ta dwójka zawodników Lee i Alvarez, zareagowała jako pierwsza na wiadomość Diaza o powrocie do rywalizacji, która miałaby nastąpić w maju lub czerwcu. Obaj zaoferowali Diazowi pojedynek i obaj go skrytykowali za to, że nazwał dywizję lekką „bandą zj**ów czekających i nie robiących kompletnie nic.”

Podczas niedawnego występu w programie „The MMA Hour” Lee powiedział, że jest idealnym przeciwnikiem dla Diaz: Więcej
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2287 Napisanych postów 14689 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 97980
SzK
Czyżby Floyd szykował się do klatki?

https://www.facebook.com/floydmayweather/videos/10155684979788113/

Zmieniony przez - SzK w dniu 2018-01-30 21:21:57

Już to widzę nie ma na to szans, jakby UFC mu było w stanie zapłacić więcej niż Showtime to jeszcze bym może to łyknął haha.

Wniosek jest prosty, Floyd promuje albo swoją osobę do biznessu jakiegoś albo chce jeszcze raz zawalczyć w ringu i to pewnie rewanż z McGregorem, bo Conor pewnie już nie chce się bić, bo jest bogaty, chce być jeszcze bardziej bogaty, stoczyć rewanż z Floydem na bezpieczniejszych zasadach walki (czyt. w boksie niż w MMA) i odejść na sportową emeryturę takie moje zdanie.

Dremor
To typowy syndrom byłego sportowca Czyli odstawienie treningów, a wpyerdalanie tyle samo co wcześniej

no dokładnie zwłaszcza zawodników wagi ciężkiej czy tych wyższych kategorii wagowych czy innych sportów zwłaszcza jak kulturystyka.
Zawodnicy niższych wag przynajmniej używają diet i nie mają takich żołądków rozepchanych.
Ile teraz żreć musi Johny Hendricks

co do wieku Ngannou to nigdy nie wiadomo. Doping w sporcie to zło, ale jego zakaz to w pewnym sensie niesprawiedliwość. Możliwe, że taki Jones oszust wróci jeszcze do MMA w 2018 czy Ngannou może koksować czy inni a mają wpaść ci co mają wpaść nigdy nic nie wiadomo. Wierzę w korupcję i wiem, że ludzie z USADY to źli ludzie, liczy się tylko kasa i g**** wiedzą o sporcie i nie maja sentymentu do tego sportu jak my, zwykli goście w garniturach jak niektórzy sędziowie punktowi co nie wiedzą jak walkę wypunktować

Zmieniony przez - Steven0 w dniu 2018-02-01 19:29:40
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 409 Napisanych postów 2089 Wiek 9 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 111617
Floyd w klatce to co najwyżej jakiś ustawiony freak fight.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1938 Napisanych postów 17102 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 90281
Przypadkiem dokładnie tak samo nie mówiono z początku o walce Conora w boksie? Może chce się sprawdzić

"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11203 Napisanych postów 52089 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Nieoficjalnie: Anderson Silva dostanie 8 lat zawieszenia za stosowanie dopingu.

Zmieniony przez - Agares25 w dniu 2018-02-01 20:41:23
...
Napisał(a)
Yoshi87 FIGHT24.PL
Ekspert
Łooooooooooo osiem lat? Ciekawe czy się potwierdzi. W sumie żadna różnica bo jego czas już minął a i legenda nieco wyblakła przez te wpadki. Jeśli tak to emerytura albo walki gdzieś poza jurysdykcją komisji.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Uzupelnienie treningu

Następny temat

Zaczęcie trenowania boksu w wieku 18 lat

electro
Polecane artykuły