Trzeba przyznać, że mega pod Conora ta walka Aldo vs Edgar. Wg mnie Aldo poskłada Edgara, i zagrożenie dla Conora w postaci Edgara znika. A stylistycznie Edgar mniej lezy Conorowi niż Aldo.
Aldo vs Edgar - świetna, bardzo szybka stójka + bdb tdd, wygra Aldo
Aldo vs Conor - dwie świetne stójki, druga trochę bardziej nieprzewidywalna i oparta na kontrze +przewaga warunków Conora
Conor vs Edgar - Duża przewaga warunków Conora, ale gorsze tdd od Aldo - Conor min dzięki temu ma świętną stójkę, że nie myśli o byciu obalonym. Gdyby myślał o tym to stracił by dużo ze swoich ruchów. Dalej stawiałbym na Conora, głównie ze względu na warunki, ALE z punktu widzenia "styl robi walkę", najbardziej pod Conora jest walka Aldo vs Edgar. Ale Holloway z Edgarem/Aldo tez byłoby piękne, bo by doszła 4 osoba do ścisłego FW, a tak to cały czas ta sama trójca.
Aldo vs Edgar - świetna, bardzo szybka stójka + bdb tdd, wygra Aldo
Aldo vs Conor - dwie świetne stójki, druga trochę bardziej nieprzewidywalna i oparta na kontrze +przewaga warunków Conora
Conor vs Edgar - Duża przewaga warunków Conora, ale gorsze tdd od Aldo - Conor min dzięki temu ma świętną stójkę, że nie myśli o byciu obalonym. Gdyby myślał o tym to stracił by dużo ze swoich ruchów. Dalej stawiałbym na Conora, głównie ze względu na warunki, ALE z punktu widzenia "styl robi walkę", najbardziej pod Conora jest walka Aldo vs Edgar. Ale Holloway z Edgarem/Aldo tez byłoby piękne, bo by doszła 4 osoba do ścisłego FW, a tak to cały czas ta sama trójca.
Ja licze na Conora w jednej kwesti, ze znow Diazowi ostro nawbija trash talkiem. Wtedy o motywacja Diaza jestem spokojny

myślałem konkretnie o Miesha - Ronda. Bo co by nie mówić, to sprzedaż PPV pokazała, kto wbrew pozorom dawał jedne z najlepszych wyników..