Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Szybkie newsy ze świata sportów walki

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1641850

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4562 Napisanych postów 36004 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264000

1

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1938 Napisanych postów 17102 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 90281
nudy

"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5248 Napisanych postów 17642 Wiek 46 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 163184
Dobre wiesci:

"Jones will remain part of the main-event, and he will challenge UFC Light Heavyweight Champion Daniel Cormier for the title after all."

"CHO NO TU" - Seba

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4562 Napisanych postów 36004 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264000
"Federacja KSW jako pierwsza organizacja MMA na świecie zrealizowała galę w rewolucyjnym systemie video360. Kooperacja największej organizacji MMA w Europie oraz polskiej firmy Immersion zaowocowała pierwszym historii utrwaleniem tej rangi wydarzenia mieszanych sztuk walki w pionierskiej technologii, która dopiera wkracza w świat rozrywki. Próbka naszej współpracy podczas niedawnej gali KSW 34 jest dostępna w materiale poniżej, dzisiaj możemy już jednak ogłosić, że jest to tylko przedsmak tego co czeka kibiców w niedalekiej przyszłości. Kolejny krok na naszej drodze wykonamy już podczas hitowej gali KSW 35, 27 maja w Gdańsku/Sopocie. "

2

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Yoshi87 FIGHT24.PL
Ekspert
Szacuny 2584 Napisanych postów 23357 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 337410

Aljamain Sterling i Bryan Caraway zmierzą się na UFC Fight Night 88

Życzenie Aljamaina Sterlinga najwyraźniej się spełniło, ponieważ zmierzy się on z Bryanem Carawayem na gali UFC Fight Night 88.
Aljamain Sterling (12-0 MMA, 4-0 UFC) bardzo chciał tego pojedynku i dużo o nim mówił oraz pisał na serwisach społecznościowych odkąd wygrał ostatnią walkę z Johnnym Eduardo na UFC Fight Night 80. Była to zarazem jego ostatnia walka w kontrakcie i przez jakiś czas Sterling był wolnym zawodnikiem, który badał rynek innych organizacji do czasu aż zdecydował się przedłużyć umowę z UFC. Więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 351 Napisanych postów 3054 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 83638
Nie wiem czy to prima aprillis, ale tag to wygląda Że niby Gus kończy karierę. Napisane w dość zabawnym tonie wieć... myślę, że fake :

http://www.kimura.se/alexander-gustafsson-meddelar-att-han-lagger-handskarna-pa-hyllan/ 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja coś takiego znalazłem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1150 Napisanych postów 5029 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 288245
No musi byc jakas walka o tytul bo na razie nie ma zadnej. Ja mysle ze RDA jeszcze bedzie walczyl.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 351 Napisanych postów 3054 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 83638
a no też mi się przewinęło, na instagramie chyba. Tyle że w to uwierzyłem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Ech myślałem, że coś więcej się pojawi na Prima Aprilis, a tu lipa. KSW Kornik vs Pudzian. Oglądałbym he he. http://mma.pl/mariusz-pudzianowski-kontra-artur-kornik-sowinski-w-planach-na-gale-ksw-na-stadionie-narodowym/ 
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Uzupelnienie treningu

Następny temat

Zaczęcie trenowania boksu w wieku 18 lat

Spalanie
Polecane artykuły