w Bellatorze są spoko walki, ale rzadko w porównaniu z UFC xD
Niech Romero walczy w co ME z Whittakerem na gali Bisping vs GSP. Jak GSP wyleci np. zerwie więzadło krzyżowe (tfu) to wchodzi Romero a dla Whittakera szuka się co najwyżej następstwa. Jacare też zaryzykował TSa z Whittakerem a nawet jakby wygrał to wciąż nie miałby TSa taka prawda. Romero powinien chcieć walczyć z Whittakerem czy ewentualnie z Rockholdem albo Mousasim, bo gadaniem niczego nie wskóra i tylko Bisping będzie się bardziej śmiał a walką zarobi, jak już Whittakera pokonałby czy Rockholda/Mousasiego to TS jakk w banku
Szacuny
1938
Napisanych postów
17102
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
90281
Nie zrzynaj z Korwina
A tak na serio to style robią walki. Page oprócz błyskawicznego wchodzenia w dystans i wychodzenia z niego ma jeszcze świetny typowo bokserski balans ciałem, tak jak wielu semi kontaktowych kickboxerów. Z kolei semi kontaktowi karatecy często mają "sztywny" tułów
Zmieniony przez - Puar w dniu 2017-04-22 15:08:22
"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.
Szacuny
2292
Napisanych postów
14689
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
97980
Page to półśredni Anderson Silva, chodzi o styl walki, nie całkiem, ale trochę, do osiągnięć to mu brakuje m.in. zdobycie pasa Bellatora i wiele więcej
Szacuny
1938
Napisanych postów
17102
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
90281
Z Burrellem lepiej mu poszło niż poszło to Wonderboyowi :P Tak samo w kickboxingu zobaczcie ich obu przeciw Raymondowi Danielsowi
Anderson Silva nie bazuje tak na wchodzeniu i wychodzeniu z dystansu. Page ma i bokserski balans ciałem z kontrami (Spider) i ten styl walczenia na dystans jak Machida czy Wonderboy
"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.
Szacuny
70
Napisanych postów
628
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
27406
Jak już Michał Bisping rozj**ie Dżordża Saint p***** to weźmie się za te karakany Litakery, Romery i tego Mussasiego skurczybyka. Później walka z Silvą, aligatorem i Łejdmanem. Wtedy przyjdzie kolej na Chrisa JoTKO. Polak zniszczy delikwenta i zostanie nowym P4P GOATEM!!!!!
Zmieniony przez - Pietrosiek253 w dniu 2017-04-22 17:41:42
“If you think, you are late. If you are late, you use strength. If you use strength, you tire. And if you tire, you die.” Saulo Ribeiro