Szacuny
2292
Napisanych postów
14689
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
97980
WAR CONOR, WAR FRANKIE! Obaj mają przed sobą bardzo trudnych przeciwników, McGregor powinien walczyć tak jak pisałem, rozłożyć dobrze energię, szukać szans na kontrę, unikać parteru. Natomiast forma Aldo to zagadka, walczył z Mendesem, ale to pod koniec 2014 przed zaostrzonymi kontrolami i z IV, z Conorem 13 sekund walka trwała. Aldo musi zastosować taktykę jak w 1 walce gdzie jego żelazny TDD wystarczył na Edgara, musi używać niskich kopnięć aby zmniejszyć mobilność Edgara i jak w 1 walce ciosy proste, kontry sierpami na Edgara idącego z presją. Edgar musi przycisnąć jeszcze bardziej, nie może dać się okopać. Edgar jest w formie, imo wygra przez decyzje, ale nie zdziwie się jak przez jakieś TKO w 4 czy 5R.
Szacuny
864
Napisanych postów
4961
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
83572
jestem niezadowolony. Robi się powoli drugie WWE, a sport schodzi na dalszy plan. Aktualny mistrz jest dostępny, może walczyć, a robi się interim.. A niech mu Diaz tak nayebie, że się rudy posra! bo już nie mogę z nim
Szacuny
864
Napisanych postów
4961
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
83572
Zgadzam się z Diazem. Jakby teraz wygrał McGregor i następna walka byłaby z GSP, to śmiałbym się na głos. Ale jest szansa, że w takiej walce byłaby gleba, gleba i gleba. Ale zaraz Steven napisze, że kasa, że Conor robi kase, a Diaz dostał wypłatę życia, więc powinien się zamknąć :)