Szacuny
2584
Napisanych postów
23357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
337410
On jeszcze wróci do rywalizacji w UFC? Dwa lata dla zawodnika to bardzo dużo zwłaszcza dla zawodnika w jego wieku. Może będzie chciał zakończyć karierę, żeby odejść z UFC i pójść gdzie indziej. Scott Coker już zaciera ręce?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mark Hunt w swoim stylu o Werdumie :
Cieszę się, że Fabricio Werdum został złapany, ten mały ch*jek. Wracaj do faweli. p****** się, mały ch*jku. Dobra robota. Powinien tu być, ale właśnie dostał karę za swoją słabość. Właśnie to dostałeś Fabricio, to wszystko efekt bycia osobą o słabej woli. Do zobaczenia później.
Kiedy miałem z nim walczyć, to musiałem szybki zbijać 21 kilogramów w trzy i pół tygodnia, by dopuścili mnie do walki o pas. A potem zostałem skopany po głowie przez tego małego oszusta. Potem on pokonał Caina w Meksyku. To wszystko denerwuje mnie, patrząc na tego gościa. Jest małym oszustem, to mały pies. Do zobaczenia Fabricio, ty sk***ielu.”
Szacuny
2584
Napisanych postów
23357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
337410
Mike Roach/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images
T.J. Dillashaw chce zejść do kategorii muszej, aby zmierzyć się z jej mistrzem Henrym Cejudo
Mistrz wagi koguciej UFC T.J. Dillashaw chce stoczyć pojedynek z mistrzem wagi muszej Henrym Cejudo, który interesuje go znacznie bardziej niż walka z Demetriousem Johnsonem.
T.J. DIllashaw miał zmierzyć się z Demetriousem Johnsonem przy okazji gali UFC 227, ale sprawy przybrały taki obrót, że Dillashaw zmierzył się z Codym Garbrandtem w rewanżu i pokonał go przez TKO w pierwszej rundzie, a Demetrious Johnson przegrał przez niejednogłośną decyzję z Henrym Cejudo również w rewanżu. Po wielu latach panowania Johnsona, pas wagi muszej zmienił właściciela.
W ostatnim odcinku programu The Joe Rogan Experience MMA Show, Dillashaw powiedział, że jego celem wciąż jest tytuł wagi muszej, ale będący w posiadaniu nowego mistrza. Więcej
Szacuny
2584
Napisanych postów
23357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
337410
Cejudo był pierwszy i to on wyzwał do walki zwycięzcę pojedynku Dillashaw vs Garbrandt. Cejudo powiedział, że przejdzie do 135 funtów. Moim zdaniem Dillashaw zachował się z klasą mówiąc, że jak ma dojść do tej walki, to on zejdzie do 125 funtów żeby nie było gadania, że ma przewagę w walce. Wiadomo, że w walce będzie ważył więcej jak 125, ale to normalne.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Dla mnie najwazniejsze jest to zeby ten cwaniaczek Cruz nie dostal walki. TJ musial 2 razy walczyc gdy przegral splitem, a Cruz przegrywajac jednoglosnie chce znowu walke o pas i w dodatku podlugiej przerwie bez walki mam nadzieje ze go Moraes zalatwi