Szacuny
2576
Napisanych postów
23357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
337410
Mike Roach/Zuffa LLC/Zuffa LLC & Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images
Justin Gaethje chciałby stoczyć walkę z „geniuszem” Conorem McGregorem
Kolejka zawodników chętnych na walkę z mistrzem wagi lekkiej UFC Conorem McGregorem jest już bardzo długa, a powiększył ją jeszcze były mistrz WSOF i nowy nabytek UFC Justin Gaethje.
Justin Gaethje musi najpierw zostać sprawdzony w największej organizacji MMA w swoim debiucie do którego dojdzie 7 lipca podczas TUF 25 Finale. Posiadający czysty rekord (17-0) Gaethje zmierzy się z Michaelem Johnsonem (17-11) w walce wieczoru. Więcej
T.J. Dillashaw: Demetrious Johnson, nie bój się!
Podopieczny Duane’a Ludwiga namawia mistrza wagi muszej na walkę.
T.J. Dillashaw (14-3, 10-3 w UFC, #2 w rankingu UFC) nie zamierza łatwo odpuścić. 31-latek na UFC 213 miał zmierzyć się z Codym Garbrandtem (11-0, 6-0 w UFC) w rywalizacji o mistrzostwo wagi koguciej, ale do walki nie dojdzie z powodu kontuzji pleców mistrza. Dillashaw nie odpuszcza i od dłuższego już czasu szuka nowego rywala, T.J. bardzo chciałby zmierzyć się z Demetriousem Johnsonem (26-2-1, 14-1-1 w UFC) czego po raz kolejny dał wyraz w twitterowym wpisie. Więcej
Szacuny
11203
Napisanych postów
52089
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Sory tak czasem sie napiszę z komorki mi zmieniło z "siedzieć" na "sie dziecko", ale serio chyba bym kombinował, żeby jakoś uciec, bo w pyerdlu całe życie siedzieć to trochę lipa. Nawet jakby by mnie złapali to i tak siedziałbym prawie tyle samo, więc co za różnica, choć pewnie by mnie przenieśli do innego. Ostatnio było o więźniu, który spieprzył ze szpitala. I tak bym nie miał nic do stracenia.