Ohman - gdybyś zadał sobie trud zapoznania się z moim wypowiedziami o Ryżym, wiedziałabyś między innymi, że (jako jeden z niewielu na tym forum) uważam go za ogarniętego grapplera. Dodatkowo uważam też, że jest bardzo dobrym zawodnikiem MMA, ale moim zdaniem wypowiedzi jak dyskutowana są robieniem dupochronu na wypadek przegranej z Floydem.
Atakując mnie osobiście, zaś nie odnosząc się do meritum wypowiedzi, pokazujesz tylko, że brak Ci argumentów. Gdyby krytykować/chwalić Ryżego mogli wyłącznie utytułowani zawodnicy MMA, to na forum chyba nikt, by się nie wypowiadał

.
Podbijanie sobie ego tym, że rzekomo masz kontakty w średniej klasy klubie MMA (SGB nie jest klubem wysokiej klasy, bo nikogo poza Conorem do mistrzostwa nie doprowadzili), który ma to szczęście, że trafił im się jeden talent czystej wody, jakoś nie robi na mnie wrażenia. Może po prostu znasz jakaś dziwkę, co chłopakom z SGB robi laskę wieczorami. To też jest kontakt
Nawet jeśli znasz McGregora osobiście, to i tak nie czyni Cię autorytetem, a już na pewno nie zmieni mojej oceny tej wypowiedzi Conora.
Jak pisałem, skoro żądasz informacji o mnie, przedstaw najpierw informacje o sobie. A może nie masz, co o sobie napisać?