"A masz jakieś udziały z PPV że się wczuwasz w inne perspektywy niż fana? Mnie to nie obchodzi że walka Bisping vs GSP wygeneruje większą kasę niż ta z Romero. Niech se robią super walki ale mistrz powinien co najmniej parę razy obronić pas a potem się w to bawić "
I dlatego zawsze będziesz chodzącym bólem dvpy - cebulakiem który patrzy na wszystko ze swojej ograniczonej perspektywy i nawet nie myśli o tym, żeby spojrzeć na coś oczami innych.
Z tego samego powodu, to nie ty jestes w UFC bo nie wyczułbyś nigdy co się sprzedaje - ba, nawet nie chciałbyś wyczuć, tylko byś robil takie walki jakie ty chcesz oglądać - razem ze szczypaniem, gryzieniem i ssaniem odbytów.
Co cię obchodzą inni, kvrwa yebać potrzeby innych - firma będzie miała zyski spełniając tylko zachcianki prawdziwych fanów mma i ekspertów.
- "Panie Puar, czy już możemy zrobić kasową walkę?"
- "Nie kvrwa, jeszcze 3 obrony tytułu"
- "ale takie sytuacje będą bardzo rzadko, a w ten sposób omija nas duża kasa, duża kasa to rozwój firmy, rozwój firmy to rozwój mma i większe zarobki każdej ze stron"
-"Japa tam - mnie obchodzi tylko to, żeby były minimum 3 obrony"
Pobudka, łomie.
Zmieniony przez - Dremor w dniu 2017-02-16 16:19:15
I dlatego zawsze będziesz chodzącym bólem dvpy - cebulakiem który patrzy na wszystko ze swojej ograniczonej perspektywy i nawet nie myśli o tym, żeby spojrzeć na coś oczami innych.
Z tego samego powodu, to nie ty jestes w UFC bo nie wyczułbyś nigdy co się sprzedaje - ba, nawet nie chciałbyś wyczuć, tylko byś robil takie walki jakie ty chcesz oglądać - razem ze szczypaniem, gryzieniem i ssaniem odbytów.
Co cię obchodzą inni, kvrwa yebać potrzeby innych - firma będzie miała zyski spełniając tylko zachcianki prawdziwych fanów mma i ekspertów.
- "Panie Puar, czy już możemy zrobić kasową walkę?"
- "Nie kvrwa, jeszcze 3 obrony tytułu"
- "ale takie sytuacje będą bardzo rzadko, a w ten sposób omija nas duża kasa, duża kasa to rozwój firmy, rozwój firmy to rozwój mma i większe zarobki każdej ze stron"
-"Japa tam - mnie obchodzi tylko to, żeby były minimum 3 obrony"
Pobudka, łomie.
Zmieniony przez - Dremor w dniu 2017-02-16 16:19:15