SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

lubi

  • [...] je zrobić, ale nie mogę znależź przepisu z dokładną ilością składników. Na puszkę fasoli ma być 2 łyżki kakao i 2 jajka. A co do dosłodzenia, to wszędzie widzę co kto lubi. Ale bardzo bym chciała żeby wyszło smaczne i może któraś z Was próbowała i wie jak to dosłodzić? mam odżywkę lean dessert i syntha, ale nie wiem ile tego dać. Drugie [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-21 17:41:34 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] rewelacyjny, chrupiący, lekko twardy. Nie rozwala się tak jak gotowany w wodzie. Na zdjęciu jest schab, ale wychodzi dość suchy. Bardzo dobrze wychodzą uda z kurczaka. Pod koniec pieczenia warto otworzyć rękaw, żeby skóra z kurczaka zrobiła się trochę chrupiąca, jeśli ktoś lubi :-) /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/ddbd15cb95454ba6af4e7518d3cbe66a.JPG

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-22 17:37:57 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Takie przetwory owocowe bez cukru to fajna sprawa :-D Ja na szczęście w tym temacie mogę liczyć na moją mamę, bo ona też jest wrogiem cukru. Ziuta moja mama robiła nawet kompot z rabarbaru bez cukru, dobry był (no ale nie każdy takie kwaśne lubi :-PP)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-10-15 20:44:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] kaczki, gesi, indyka mi od jakiegos czasu przez gardlo nie przechodzi @@-), ostatnio cala z pieknej gesi sciagnelam.. i byla cudnie przypieczona. K sobie tez ubzdural ze nie lubi no i laduje w koszu (przestalam jesc bo wyczytalam ze to zrodlo choresterolu-a teraz nie umiem sie przemoc) *skora laduje w koszu, nie K Zmieniony przez - anister w [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-11-28 14:53:02 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] kruciutko musi byc obrabiana termicznie tak do uzyskania w srodku okolo 70 stopni, a jak miekka taka rozszypujaca sie to musisz dusic czy gotowac dosc dlugo. Osobiscie lubie te gumowa tylko dobrze przyprawiam i kroje od razu na male kawaleczki przed gotowaniem:-) Wolowina lubi ziola i warzywa w sporych ilosciach. Zmieniony przez - lunika w [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-02 22:18:38 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • jak ktoś lubi kuchnię indyjską to z ciecierzycy - chana masala

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-19 13:08:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] jest troche inny ale masz tu sciage http://www.mniammniam.com/Wolowina___vademecum_wiadomosci-667a.html i tu http://www.sfd.pl/Pytanie_o_Steak-t553339.html , ale co sie lubi to trzeba dojsc samemu, moj pierwszy stejk byl blue :-D, wg mnie nie ma nic gorszego niz podeszwa usmazona z najlepszej wolowiny @@-) Zmieniony przez - anister w dniu [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-22 13:57:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • O ! I to jest ciekawa opcja bo "flaki" - nawet oszukane - to i małż lubi - długo się muszą te żołądki gotować? Zmieniony przez - agataq w dniu 2013-02-28 14:36:45

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-28 14:36:21 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ja robiłam pizzę bezglutenową z mąki bezglutenowej i z mąki z amarantusa. Wydaje mi się, że ciasta nie trzeba niczym doprawiać poza solą, a jedynie dodatki dużo wnoszą do smaku np. oregano itp. i co kto lubi na wierzch pizzy.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-08 10:04:16 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] To najlepszy bezglutenowy chlebek jaki mi wyszedł. Zresztą mąki kasztanowej było tylko 250g a mąki gryczanej ponad 4 razy tyle. Nawet mojemu mężowi smakował, a on nie lubi takich zdrowych chlebów, tylko białe, puszyste je. Dontknow....ja zostawiam połowę 1 bochenka....resztę mrożę....kiedyś mi spleśniał, ale odkryłam, żeby nawet tą [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-10 21:41:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Drin pomaga :-)) tylko ten smak... #-P#-P Chociaż wiem że Arphiel(chyba?) lubi więc może to kwestia proporcji? Zmieniony przez - syli w dniu 2013-03-18 00:26:17

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-18 00:25:08 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Drin pomaga :-)) tylko ten smak... #-P#-P Chociaż wiem że Arphiel(chyba?) lubi więc może to kwestia proporcji? Zmieniony przez - syli w dniu 2013-03-18 00:26:17 Albo spaczonego smaku %-) bo mi on faktycznie smakuje :-D

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-18 07:43:28 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Bo kombuchę najlepiej przetrzymać aż zeżre cukier i nie będzie słodka, a jednocześnie nie zmieni się jeszcze w wykręcający mordę ocet, no chyba że kto lubi :-D Ksylitol to teoretycznie alkohol, dlatego są kalorie a nie ma wegli.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-26 14:24:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • wszystko ok, grzyb lubi opadać, to co na górze się robi to nowy kombuch. Włóż palec i spróbuj, jak nadal słodkie to jeszcze poczekaj. Moje wyglądają tak: /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/b48649d0841043478118f857eb7812e2.jpg Zmieniony przez - Arphiel w dniu 2013-07-12 18:30:37

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-12 18:28:45 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] bo skoro nie ma informaji to można sobie tylko gdybać do chleba na zakwasie można używać każdej mąki pełnoziarnistej różnica polega na tym, że mąka żytnia 2000 nie lubi być zagniatana ( czyt. ciasto tylko mieszamy łyżką od spodu do połączenia składników ) i potrzebuje być odpowiednio zakwaszona mąka pszenna 1850-2000 zaś powinna być [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-09-16 13:48:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] a podobno te oleje miały ją nawilżyć. poszłam w końcu do babki - kosmetyczki, od której kupuję zawsze krem i aż się złapała za głowę: "przecież miałaś zawsze taką super cerę"... przestałam olejować i znowu mam super cerę. Nie wiem, każdy zrobi co lubi, ja tego nie polecam. - jedynie olej kokosowy, już jest chyba najlepszy z tego wszystkiego.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-10-11 21:39:33 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] wg upodobań, ja akurat tylko tyle miałam. Myślę, że jak dasz więcej to będzie miało lepszy waniliowy smak. Dla mnie słodkie też było wystarczająco :-) Ale wiadomo co kto lubi :-) Smacznego ;-) A w kwestii dodawania budyniu do wypieków, to jest ta sama zasada dajesz kartoflankę+wanilię w jakiejś postaci. Ja tak robiłam ostatnio sernik. Zamiast [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-11-24 23:37:28 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] wg upodobań, ja akurat tylko tyle miałam. Myślę, że jak dasz więcej to będzie miało lepszy waniliowy smak. Dla mnie słodkie też było wystarczająco :-) Ale wiadomo co kto lubi :-) Smacznego ;-) A w kwestii dodawania budyniu do wypieków, to jest ta sama zasada dajesz kartoflankę+wanilię w jakiejś postaci. Ja tak robiłam ostatnio sernik. Zamiast [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-11-29 11:49:32 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • zostaw sobie nabial w jednym posilku ale w pozostalych na razie wywal, bo lubi zatrzymywac wode

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-06-13 11:41:36 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • jarzynowy w lowriderze a dzejson jako ze lubi czarnych bedzie popjerdalal z popychem

    Odpowiedzi: 2001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-06-02 20:33:05 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)