telefona mialem wiesz wybacze ci to bo znasz sie za to na innych rzeczach konkretnie jak malo kto nie mozna byc oblatanym w kazdym temacie no i kazdy lubi co innego ty lubisz te pajonki i inne gady a ja bym takiego ceglowka zayebal odrazu jadles kiedys ryz z soczewica?wypasssssssssssss Zmieniony przez - jaruss w dniu 2008-06-07 03:46:12
[...] skośny czy też prosty oraz wszystkie pozostałe, bo na Twoje ciało całe składa się nie galareta, a muskuły - tych kobieta się nie boi lecz hołubi, bo normalny chłop nie lubi czuć gdy kładzie dłoń na pupie, jak mu kość w niej głośno chrupie. Chce by pupa jego pani była jędrna jak u łani by napięte gluteusy zapraszały do pokusy. Nie chce [...]
[...] smakuje, nie mam do czego porownac bo nie pilem nigdy podobnego bialka do tego smaku 8/10 2-rozpuszczalność- bardzo dobra 10/10 3-piana- brak 10/10 4-gęstość- rzadkie, takie lubie 10/10 5-ogólne odczucia- bialko napewno godne uwagi tym bardziej dla kogos kto lubi tego typu smaki, dla mnie calkiem ok, mala puszke jako urozmaicenie moglbym zakupic. [...]
[...] whey protein professional-smak jogurtowo-brzoskwiniowy 1-smak: 9/10 jak jogurt czuć brzoskwinie 2-rozpuszczalność: 10/10 ok 3- piana: 10/10 brak 4-gęstość rzadkie 5- ogólne odczucia: nie lubię smaków owocowych tym bardziej brzoskwini ale białko można polecić komuś kto lubi, smaczne i słodkie Zmieniony przez - bartzmc w dniu 2015-06-11 20:36:08
[...] żadnych grudek. Piana 8/10 Niewielka pianka na powierzchni. Gęstość: 7/10 Raczej rzadkie, ale fajna kremowa konsystencja Ogólne odczucia 7/10 smak przyjemny, jeśli ktoś lubi owocowe białka, to jest ok. Choć mając do wyboru to białko i np. brzoskwinię z sfd, pewnie zdecydowałabym się na to drugie - smak prawie taki sam, jakościowo zbliżone, a [...]
ja mieszam tylko 2 jajka i platki owsiane ok 40gr, jesli sie lubie mieksze płatki to mozna chwilke zostawic w tych jajach, albo zmiksowac żyrafa,upieczony omlet mozna posmarowac twarogiem jak ktos moze jesc nabial, albo posmarowac smietana i na to cynamon i owoce, na słono to mieszam jaja z kasza albo ryzem a do tego albo szpinak, albo jakies [...]
[...] :D jak podzielona na części, to na patelni, skórą do dołu i się wytapia wszystko tak ładnie, że żadnych dodatkowych tłuszczy nie trzeba :D oczywiście przyprawy jak majeranek itp. W sumie dość tradycyjnie :D raz jadłam pierś chyba z przepisu z doradcy smaku jakoś tak półkrwiście, ale to jakoś do mnie nie przemówiło.. :) ale co kto lubi heh