Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
795
Witam, gdy ćwiczę zakresem powtórzeń 12-8 nie czuje w ogóle zakwasów i mam wrażenie, że moje treningi nie przynoszą efektów.
Dlatego od jakiegoś czasu cwiczę mniej więcej np.
na klatkę 8-8-6-5
bicepsy 8-8-6-4 itd.
siła idzie duzo lepiej ale masa niestety nie. Czy to wszystko może zależeć od nie regularnej diety?
od 3msc waga ta sama ale mniej tluszczu
Zmieniony przez - allan89 w dniu 2014-04-18 17:52:33
Szacuny
6781
Napisanych postów
36331
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
682100
allan89
Witam, gdy ćwiczę zakresem powtórzeń 12-8 nie czuje w ogóle zakwasów i mam wrażenie, że moje treningi nie przynoszą efektów.
Dlatego od jakiegoś czasu cwiczę mniej więcej np.
na klatkę 8-8-6-5
bicepsy 8-8-6-4 itd.
siła idzie duzo lepiej ale masa niestety nie. Czy to wszystko może zależeć od nie regularnej diety?
od 3msc waga ta sama ale mniej tluszczu
Zmieniony przez - allan89 w dniu 2014-04-18 17:52:33
Po pierwsze "zakwasy" nie są wyznacznikiem wykonania dobrego treningu.
Po drugie - bez diety w tym sporcie nie ma co liczyć na zadowalające przyrosty.
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
61
Witam, od razu przejdę do rzeczy. Mam wrażenie, że wcale nie rosną mi barki, męczę się, pocę, wyginam, katuje i dalej nic. Staram się co raz to nowe ćwiczenia znajdować i wszystko czym mi się odwdzięczają barki to siła. Tak właśnie ! . Z góry mówię, że raczej się nie przetrenowuję, jem w miarę dobrze. Może wystarczy wycinkę poprowadzić i do lata coś zobaczę ? POMOCY !
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348507
To już zależy od Ciebie.Interwały podkręcają metabolizm i są dużo intensywniejszą formą wysiłku. Jednakże jeśli objadłeś się jakimś gównem to może się skończyć nudnościami czy wymiotami.
Próbuj.Do odważnych świat należy.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„