Jak wygląda cały plan ?
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
Ilość wyświetleń tematu: 123248
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
Piter_1988ronie - wyc. hantli siedząc, wyc. żołnierski i wymach wylewający./w sumie ok. 14 serii/ Tylnego aktonu nie robię bo nie lubię - szczerze mówiąc.![]()
I jeszcze chciałbym coś zmienić w treningu tricepsa, do tej pory go robiłem tak: wyc. wąski na poziomej, francuz gryfem łamanym stojąc i uginanie na wyciągu./w sumie ok. 12 serii/
Myślałem żeby dodać pompki w podporze tyłem i francuz siedząc hantlą tak by rozdzielić ramiona, tylko nie wiem co jest lepszym rozwiązaniem dla tricepsa jako izolacja? Francuz hantlą czy wyciąg? Przy wyciągu angaż całego tricepsa, a przy francuzie hantlą największy angaż g.długiej?
Dzięki za pomoc!
Zmieniony przez - Piter_1988 w dniu 2013-11-11 23:28:45
BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!
pozdrawiam !
Bryxonmógłby ktoś wytłumaczyć mi co znaczy zdani ''ostatnia seria danego ćwiczenia jest seria roboczą i idziesz na max''
Nasz sklep
Mega promocja