Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
ja natomiast starałbym się jeszcze lepiej wykorzystać ten czas maksymalnego wysiłku- bo zawsze można szybciej- a wtenczas można zachować te ramy, które już występują...
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
383
Siema znalazłem pewien plan lecz mam pewien problem z interpretacją. Np. Day 3 Clean pull + power clean+clean 4x3 @ 75% 4x3 @ 80%
I teraz 4x3 to liczba seri (4) zaś (3) to powtórzenia. 75%-CM. To znaczy że robię clean pull +power clean+clean jako 1 powtórzenie ? Czy 1 powtórzenie clean 2 powt power clean a 3 clean?
Szacuny
0
Napisanych postów
33
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
933
Witam chodzi mi o podciąganie, a dokładnie jak starać się kierować łokcie gdy się podciągam podchwytem bo strasznie czuje po tym tył barków więc coś jest nie tam??
Szacuny
6781
Napisanych postów
36331
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
682100
Tył barków bierze udział w podciąganiu, więc to dość normalny objaw - szczególnie jeśli to ćwiczenie wprowadziłeś od niedawna. W tej akurat formie podciągania optymalnie jest gdy odchylasz się do tyłu i podciągasz w okolice dołu klatki piersiowej.
Szacuny
0
Napisanych postów
33
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
933
Tak to chyba mów 4-5 trening z podciąganiem a nie pomoże delikatne ściąganie łokci ku środkowi aby bardziej pracowały najszersze?? Taki efekt łamania drążka??