WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Szajba - Chasing The White Rabbit

temat działu:

Po 35 roku życia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 768376

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 964 Napisanych postów 8632 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294460
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2288 Napisanych postów 6262 Wiek 55 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 311978
Cześć Forumowy Mołodio
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 4917 Napisanych postów 15291 Wiek 50 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1180542
akurat na 3 etap KNL się pojawił - czarny koń goniący białe króliki
...
Napisał(a)
ojan Jan Olejko Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 13560 Napisanych postów 32050 Wiek 76 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1142204
kabo9
Cały czas trenował wykroki!
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14372 Napisanych postów 21734 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 619109
kabo9

Patrząc na tą próbę z wykrokami to aż szkoda by było, żeby nie wystartował, bo taka ilość robi wrażenie. Zresztą... drugi etap KNL jeszcze się nie skończył
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 13560 Napisanych postów 32050 Wiek 76 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1142204
Viki
kabo9
Patrząc na tą próbę z wykrokami to aż szkoda by było, żeby nie wystartował, bo taka ilość robi wrażenie. Zresztą... drugi etap KNL jeszcze się nie skończył
Tyż prowda!
Może jutro wstawić swoje próby i zdjęcia i złapać króliczka.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 964 Napisanych postów 8632 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294460
Od świtu do świtu harował.. pewnie krata widoczna dużo lepiej
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 4357 Napisanych postów 10989 Wiek 53 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 552700
Dojechałem. Dojechałem, zrobiłem wznosy, na poziomkę nie starczyło sił. Podobno bezformie to również jakaś forma formy
Kraty nie ma, sił nie ma, planu nie ma.
Podsumowując zaczynam od jutra bez planu.

Filmik ze wznosów. Jak widać w miarę robienia wznosów spada mi masa dolnej części ciała i wzrasta masa górej części co skutkuje niemożnością wykonania większej ilości powtórzeń

When you have to shoot...Shoot! Don't talk
Strava - https://www.strava.com/athletes/11696370

...
Napisał(a)
Ekspert
Kondycja jest!
Nawet się nie zasapałeś!
Wcale się nie zapasłeś a nawet wręcz przeciwnie!

Wznosy na dechach! Ja na wykładzinie obtarłem sobie skórę na wystającym kręgu w odcinku piersiowym!
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 4357 Napisanych postów 10989 Wiek 53 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 552700
ojan
Kondycja jest!
Nawet się nie zasapałeś!
Wcale się nie zapasłeś a nawet wręcz przeciwnie!

Wznosy na dechach! Ja na wykładzinie obtarłem sobie skórę na wystającym kręgu w odcinku piersiowym!

Raczej trudno się przy tak mało absorbującym ćwiczeniu zasapać

Pobiegane. Przy okazji przetestowałem nowe buty. Zapomniałem zabrać z domu pasek hr, więc przez najbliższy miesiąc będzie skromniej na zrzutach

When you have to shoot...Shoot! Don't talk
Strava - https://www.strava.com/athletes/11696370

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Forma na lato z Lidlem

Następny temat

Wstępne Zmęczeni Mięśni VS Plan na Masę

Shoty
Polecane artykuły