. Zimą się na schabowych na smalcu zrobi siłę
.Ilość wyświetleń tematu: 344202
. Zimą się na schabowych na smalcu zrobi siłę
.
Biegać szybciej, Skakać wyżej,
Time to beat: Półmaraton: 41m27s; Maraton: 1h33m49s; Annie: 7m31s

Na szczęście jedzenia jak to na weselu było w brut zatem solidnie podładowałem węglowodany przed niedzielnym startem. Tańcowanie do 4:00 i powrót do domu dał mi jakieś 5 i pół godziny snu przed niedzielnym wyjazdem na kolejny start w Pucharze Kaszub
Sen wspomogłem trochę produktem naszego tytularnego sponsora forum: TREŚĆ BĘDZIE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU:
W takich warunkach absolutnie najważniejszym priorytetem jest nawadnianie... Gdy podczas wyścigu czujesz, że masz suche wargi to znaczy, że zj**ałeś sprawę
Niestety gdzieś na jednym z okrążeń zapomniałem o regularnym popijaniu i doprowadziłem do tego stanu i niestety ciężko to było już odbudować gospodarkę wodną organizmu, a skutkowało to dość solidnym spadkiem wydolności :'-(
Po 2 okrążeniach SOLO, pociąg, z którego się się oderwałem bardzo szybko mnie wyprzedził... Miałem wrażenie, że mówił do mnie "i co teraz cwaniaczku... za wolni byliśmy dla Ciebie"

W boxie znowu zero tlenu... lało się ze mnie jak ze świniaka na ruszcie... Weszły 4 pełne rundy i 7 DL

Nasz sklep
Mega promocja