Ja akurat mówiłem o asfalcie. Nienawidzę gdy śmierdzi asfaltem jak się biegnie, bądź jedzie na rowerze 

Ilość wyświetleń tematu: 344207

rion10Fsl mam do Ciebie pytanie jak speca od rolek. Polecasz jakieś rolki dla dzieci? Masz jakieś doświadczenie.
Chciałbym młodemu kupić rolki mimo iż sam nie potrafię jeździć i młody chciał takie rolki co mogą być przekładane albo na takie w jednej linii albo takie gdzie można dać 2 obok siebie i trzecie z przodu. Nadadzą się ?
Wygląda spoko dla dzieciaka, który dopiero się uczy ale nigdy nie miałem tego w rękach więc nie wiem jak to w praktyce wygląda. Jednak technika jazdy na wrotkach (2 kółka obok siebie) i rolkach (wszystkie kółka w linii) jest trochę inna, alenie wiem czy dla dzieciaka będzie to miało jakiekolwiek znaczenie na początku
Biegać szybciej, Skakać wyżej,
Time to beat: Półmaraton: 41m27s; Maraton: 1h33m49s; Annie: 7m31s

Coraz więcej tych mokrych zawodów ale patrząc na pogodowe szaleństwo pewnie trzeba będzie się przyzwyczaić. Klasycznie z uwagi na większa potrzebę stabilizacji plecy wymiękły szybciutko i utrzymanie niskiej pozycji było praktycznie niemożliwe. Tendencja + około 10 minut na mokrym się utrzymuje - w tym roku czas 00:58:13 VS zeszłoroczny 00:49:53. Trasa pół na pół solo i w grupie. Wynik może nie powala ale przynajmniej na mokrym przyjeżdżam przed osobami, które odstawiają mnie na suchym
Nasz sklep
Mega promocja