SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

DT Madzia

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 307527

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4272 Napisanych postów 5120 Wiek 47 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 118521
No mysle tez ze szminka ostrzejsza lepsza dzieki

No Patik, forma niestety od tylu jest ujowa ale taka moze ma byc, hehe, ja zdecydowanie jestem fanka wersji bf 0 %
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14517 Napisanych postów 21783 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 619819
Ja się zgadzam z Paatik, tyłek ma być fajny, jędrny i okrągły a nie jak u chłopa
Świetna sylwetka, talia robi wrażenie
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 323 Napisanych postów 10198 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 67931
madzia_666
No niestety, chyba jednak bedzie tak jak szefu uprzedzal, ze na koniec wrzesnia nie bedzie jeszcze mocnej formy, a tak sie ludzilam ze bedzie lepsza, a tu dupa tlusta caly czas jak nie ma idealnego swiatla to widac ile fatu siedzi na dole i widac roznice przy gorze ciala, ktora jest ok. Ech..
Ok, no to w droge do UK

WOOW zbieram szczene z podłogi dobra dupa i fajnie zarysowane plecy :)
1

Dumna Legia Warszawa. ..

https://www.youtube.com/watch?v=dICwybOeUwM 

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4272 Napisanych postów 5120 Wiek 47 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 118521
Robimy poprawki i lecimy dalej, nie jest zle, ale mogloby byc lepiej teraz juz na lotnisku, wracam do domu, dobrze ze mialam ze soba swoje jedzenie, bo bym musiala niezle kombinowac zeby zjesc wg makro przez te 2 dni. Nawet sobie dzis selfiaka strzelilam, fajny gym, taki oldschoolowy, bez klimy of course, hyhy, a upal straszny, po tych pozowaniach i moim wlasnym treningu + kardio mialam dosc, jakbym wyszla z sauny.

4
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 13801 Napisanych postów 23343 Wiek 56 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 636483
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 13801 Napisanych postów 23343 Wiek 56 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 636483
...
Napisał(a)
Ekspert
No i pozowanko na zywo, sporo poprawek znow, ech, zalamka, napewno mi sie wszystko pomyli stare z nowym. Jestem padnieta kurde. JesCze koncze odbebniac kroki na lotnisku i lece.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Leci spam, z porannego raportu niby po wiekszej ilosci wegli, ale jest troche wody po kiepskiej nocy, przez spozniony lot bylam w domu dopiero o 3 w nocy.. na filmie jest jeszcze nagrany tyl, hehe, ale ucielam zeby youtube mi nie zablokowal za zbytnia golizne

?si=K_jYNGpVrIkfLPia
5
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 197 Napisanych postów 423 Wiek 2 lata Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 3864
Nic nie szkodzi, tą goliznę poproszę na PW, się oceni fachowym okiem
...
Napisał(a)
Ekspert
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wesołych Świąt

Następny temat

Problem z redukcją masy ciało pomimo zdrowego stylu życia

electro
Polecane artykuły