SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

DT Madzia

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 307535

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
nightingal Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6886 Napisanych postów 36450 Wiek 47 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 682928
Zdrowia - na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki.
1

BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 13801 Napisanych postów 23343 Wiek 56 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 636483
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4272 Napisanych postów 5120 Wiek 47 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 118521
Hehe, jutro o 7.15 dzis sie nie udalo mnie wcisnac w plan, czekalam teoche na czczo, ale uznali ze bedzie za dlugo czekania i przekladamy na srode rano, jutro ide jako pierwsza pod noz, a wlasciwie pod artroskop
3
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4272 Napisanych postów 5120 Wiek 47 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 118521
Dobra, juz po, btw zaj**isty termin operacji 1 listopada w dzień zmarlych

Czekam na lekarza aż mi wszystko wyjaśni co teraz, podobno była latwizna i wszystko poszło jak trzeba, ale może mnie tak tylko pociesza, przekonamy się, tak czy inaczej przeżyłam i czuję się git, miałam świetne sny podczas tej lekkiej narkozy, a potem nieco zakręcona trochę chyba płakałam i mówiłam wszystkim że ich kocham
W ogóle super miejsce, wszyscy bardzo mili, bardzo się mną fajnie zajęli

8
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 13801 Napisanych postów 23343 Wiek 56 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 636483
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 135 Napisanych postów 278 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 5564
Najważniejsze, że już po i że wszystko zgodnie z planem. Tak jak powiedziała Paatik, teraz już piłeczka po Twojej stronie ;) Będziemy kibicować :)
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Dziekuje wam
Ja juz jestem w domu, poszło bez powikłań poki co, przy ocenie podczas artroskopii, nie tylko na rezonansie, żadne przyczepy czy mięśnie nie są uszkodzone, kompletnie nic, tylko ten j**any obrabek się odłamal, nie musiałam nocować w szpitalu, jutro tylko muszę podjechać do fizjoterapeuty. Znieczulenie lokalne już puściło i czuję lekki ból, ciekawe czy się bardziej rozkręci, na wszelki wypadek coś wezmę na noc i zobaczymy jutro.
Poki co jestem dobrej mysli, ze dam rade z tego wyjsc i sie jeszcze odkuje
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 135 Napisanych postów 278 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 5564
Tak nadrabiam lekturę Twojego dziennika i patrząc po tej determinacji i genialnych efektach nie mam najmniejszych wątpliwości, że się odkujesz i kto wie…może nawet ta przymusowa regeneracja i „odświeżenie” wyjdzie Ci jeszcze na lepsze :)
1
...
Napisał(a)
Ekspert
No moze wyjdzie na lepsze, choc raczej nie dla gory ciala, bo to jednak spora strata kilku miesiecy, ale moze jesnak lekko cos sie w ciagu roku poprawi albo po prostu wroci to co bylo bez wiekszego regresu, i moze w tym czasie zrobie lepsze nogi
...
Napisał(a)
Ekspert
Tym wszystkim facetom co to tylko klata-biceps, a nogi jak zapałki by się taka kontuzja przydała ;)

P.S. Odezwał się facet-kulka ;)

Zmieniony przez - hannibal_lecter w dniu 01/11/2023 21:24:11
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wesołych Świąt

Następny temat

Problem z redukcją masy ciało pomimo zdrowego stylu życia

electro
Polecane artykuły