SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

DT Madzia

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 307532

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 13801 Napisanych postów 23343 Wiek 56 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 636483
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14517 Napisanych postów 21783 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 619819
Zależy od zawodów, spotkałam się z tym że kategorie były dwie, ale podział był zwykle do 165 i powyżej. Najczęściej były 3 kategorie.

A co do formy i oceń sędziów to niestety ocena często jest subiektywna i zależy też od charakterystyki danej kategorii, trzeba się dobrze wpasować w wytyczne. Nie znam się na tych kategoriach w których Madzia startuje Pamiętam że były kiedyś dziewczyny, "za duże" do bikini, "za małe" do sylwetkowego. Później wprowadzili więcej tych kategorii i nie wiem jakie teraz są.
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4272 Napisanych postów 5120 Wiek 47 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 118521
Tak, jest podobnie teraz tez z tymi ocenami.
...
Napisał(a)
nightingal Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6886 Napisanych postów 36450 Wiek 47 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 682928
tomaszS
nightingal
krzyys88
Ja trenowalem długo bez pasa bo mi szkoda było 150zł w sumie nadal nie mam bo mi szkoda kasy :P A na audio wydałem że dobre używane auto bym kupił :P

Nie no ja długi czas miałem taką filozofię że pas zakładam do ciężarów dopiero powyżej 200 kg - czy to siady czy ciągi. Dziś mam inne podejście, wtedy miałem takie.

To dzisiaj Night kiedy zakładasz?
Cały trening?

Od pierwszej serii i uważam dziś że to lepsze rozwiązanie.
1

BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 323 Napisanych postów 10198 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 67931
Ale najpierw trzeba mieć ten pas 150 zł piechotą nie chodzi

Dumna Legia Warszawa. ..

https://www.youtube.com/watch?v=dICwybOeUwM 

...
Napisał(a)
nightingal Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6886 Napisanych postów 36450 Wiek 47 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 682928
Mój kosztował ze 20 lat temu 70 zł. Bardzo dobrze wydane pieniądze.

BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4272 Napisanych postów 5120 Wiek 47 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 118521
No poprawia sie ta forma, hehe, duza zmiana w ciagu tyg mam jeszcze 10 dni

4
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 126 Napisanych postów 192 Wiek 33 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 3102
madzia_666
No poprawia sie ta forma, hehe, duza zmiana w ciagu tyg mam jeszcze 10 dni

CU-DOW-NIE!
...
Napisał(a)
Ekspert
Dzieki
Teraz sa proby znalezienia pozycji w ktorych nogi i dol ciala wydaja sie wieksze, hehe ciężka sprawa
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 13801 Napisanych postów 23343 Wiek 56 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 636483
Niesamowite!!!Z każdym kolejnym zdjęciem myślę, ze nie może być bardziej sucho z zachowaniem mięsnia, że juz bedzie za chudo - a tutaj ciągle szok!!
Wiesz co Madzia, jesteś dowodem, ze na deficycie można budować mięśnie i gubić tłuszcz jednocześnie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wesołych Świąt

Następny temat

Problem z redukcją masy ciało pomimo zdrowego stylu życia

electro
Polecane artykuły