Szacuny
9
Napisanych postów
1414
Wiek
31 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
19755
czy do produkcji makaronu durum dodawana jest sól? czy to rzeczywiście sama semolina durum i woda? takie głupie pytanie ale istotne dla mnie bo wpieprzam go nieraz po 500g lub więcej dziennie :)
Zmieniony przez - nick23 w dniu 2013-07-03 19:15:16
Szacuny
0
Napisanych postów
291
Wiek
32 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3700
Jaka żywność powoduje pryszcze? Troche mnie to juz irytuje, od kiedy jestem na masie, ogolnie na diecie, jem zdrowo, itd itp... mam wysypane plecy, troche klatka i troche rece i twarz wyglada to jak potówki, ale prysznic biore codziennie i myje sie 2 razy dziennie dodatkowo... nie czaje troche tego... Moze jem cos nie tak ?
Szacuny
0
Napisanych postów
291
Wiek
32 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3700
dobrego dermatologa znalezc to 3/4 sukcesu, byłem u 4, g**** dali, a kasy poszło.... ehhh... ogolnie to mialem z tym problem, ale tylko na twarzy, potem zeszło i było ok, no ale jak zaczalem siłke i przygode z białkiem to tak poszło
Szacuny
1
Napisanych postów
1274
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
12706
jak jest dokładnie z makrosami w tłustych mięsach? np. 100g mielonej łopatki wieprzowej ma ok. 30g tłuszczu ale po upieczeniu jej w piekarniku na papierze zostaje tyle tłuszczu że to mięso prawie w nim pływa czyli dość dużo się wytapia to wliczać całą 30 czy bawić się w jakieś dzielenie tego?