SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 13

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 189584

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Słuchajcie zastanawia mnie to czy prawidłowo wysmażony kotlet z kurczaka powinien być bieluśki w środku? bo mój po 10 min smażenia nadal jest różowawy w środku a po 15 już mniej lecz jeszcze troche też...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2517 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 23489
Po 10 minutach smażenia jest różowy w środku? Grube kotleciwa robisz

Good ol' chicken!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Nie no właśnie nie był gruby. cieniutki był właśnie i mnie to zastanawia czy to surowe nadal?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2517 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 23489
po 10 minutach smażenia nie jest już surowy, spokojnie wcinaj

Good ol' chicken!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 627 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 9805
Gotowe mięso jest białe w środku. Spróbuj przykryć patelnie i smażyć na małym ogniu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
właśnie się zastanawiałem , czy kotlet nie powinien być cały idealnie biały w śodku. Gotowane jest biała a smażone?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2517 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 23489
Smażone też powinno być białe, ale jakoś mi się nie widzi smażenie 15 minut cienkiego kotleta z kuraka

Good ol' chicken!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 637 Napisanych postów 19268 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 852245
może jakąś mega panierke robisz ? przecież 5 minut i kotlecik gotowy powinien być
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
to po 10 min nie macie nawet przebłysków różowych? ja po 10 min widzę jeszcze różowawe mięso a po 15 przebłyski gdzie niegdzie są...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2517 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 23489
Ja nigdy nie smażę kuraka dłużej niż 5-7 minut i nie ma żadnych różowych przebłysków

Good ol' chicken!

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Porady co do low carb

Następny temat

Dieta na mase do korekty

WHEY premium