Szacuny
5
Napisanych postów
442
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3222
mariuszpruszek
jakby było tak na saa to 3/4 ludzi startujących by na nim NIE było
Ta? Przecież są różne sterydy. Jedne zatrzymują mnóstwo wody, drugie mniej a trzecie wcale. Kurczaki pewnie jedzą anapolon jak witaminy.
------
Nie chcę Cię obrzydzić, tylko zniechęcić.
Nie masz kasy? Ja pod koniec miesiąca też biegam do sklepu w którym kupuję KILOGRAM wątróbki za 3,20 zł. KILOGRAM w cenie jakiegoś kurde batonika. Wątróbka ma 19g białka na 100 i na bank jest zdrowsza niż mięso garmażeryjne ;P Żołądki jeszcze np.
Szacuny
1
Napisanych postów
1274
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
12706
to nie chodzi o to że mi nie smakuje, tylko bym musiał nie wiedzieć co jem. nie przełknę podrobów i tak już mam a są fajną TAŃSZĄ alternatywą do piersi kurczaka/indyka
Zmieniony przez - mariuszpruszek w dniu 2013-07-28 18:20:06
Szacuny
11
Napisanych postów
1359
Wiek
27 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
21882
jaki macie sposób do przyrządzania wątróbki? Nigdy tego nie jadłem a jest bardzo tania i chciałbym ją sobie uwzględnić w diecie.. takie urozmaicenie tylko nie mam pojęcia jak to dobrze przyrządzić.
Szacuny
1
Napisanych postów
1274
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
12706
jak ktoś chce też dobrą alternatywę dla piersi z kurczaka/indyka to polecam podudzia z kurczaka bez skóry, kilogram jest za ~6-7zł a makrosy w 100g prawie takie same jak pierś
Szacuny
5
Napisanych postów
442
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3222
Na pewno nie przyprawiasz przed, tylko po smażeniu. Ja smażę pod przykryciem. Dobrze jest obtoczyć ją w mące przed wrzuceniem na patelnię. Nie przykleja sie i ma lepszy smak generalnie. Ja zdejmuje z patelni solę i pieprzę i mi tak smakuje. Wcześniej jak tylko soliłem pieprzyłem i smażyłem w takiej kolejności, to bardzo mi nie smakowała. Była jakaś sucha i niesmaczna.
Generalnie to taki prosty sposób, ja tak lubię. Wiem, że ludzie robią też z cebulą czy też jabłkiem itp. Poszperaj.
Szacuny
9
Napisanych postów
1414
Wiek
31 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
19755
siema. na redukcji przy stałej kaloryczności co dzień, metodą high carb opłaca się robić ładowania w postaci jednego dnia, w którym wykracza się poza zapotrzebowanie?