SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

radosuaf/BLOG/dlaczego bez diety i treningu nie wychodzi :-D

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 213808

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 761 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2290
a nie wydaje się wam że to mięso wołowe jest twarde?
mi ono jakoś nie podchodzi, albo jadłam źle przygotowane i zawsze jakieś twarde jest

Zmieniony przez - katti w dniu 2009-05-06 14:10:03
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2084 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 8275
ja jak zrobiłam tą poledwice za 30 zł to miekka była
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 14945 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 56805
katti ligawa np jest twardsza dobrze jest zamrozić wcześniej wołowinę wtedy jest bardziej krucha ja zazwyczaj mrożę ok.tydzień chyba,że wcześniej zjem i wtedy bardziej krucha no i niestety długo trzeba robić wczoraj dusiłam sobie tak ok.1,5h uwielbiam z kaszą mniam

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...

http://www.sfd.pl/temat621220

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 10257 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 42828
katti, kwestia długości pobytu w garnku . No i oczywiście musi być duszona, nie gotowana, potrzymasz odpowiednio długo i sama rozpływa się w ustach. Kupuj tylko extra, ligawę albo polędwicę.

Półmaraton w 1:57:11! :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 761 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2290
może kupię jak będę przy kasie
bo w obecnej chwili jestem pod kreską
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 14945 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 56805
by mogła wejść jakaś akcja "wściekłe krowy" to by ceny spadły tak jak "ptasia grypa" była

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...

http://www.sfd.pl/temat621220

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 375 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5267
Podczas gdy było głośno o tzw. chorobie wściekłych krów ceny wołowiny wcale nie spadły.
Ja kupuję gdy jestem w domu, od sprawdzonego rzeźnika. Panie zawczasu dla mnie odkładają Przedział cenowy 22-32zł. Nigdy na tacce-pampersie. Najczęściej ligawę lub ekstra, czasem gdy jest ładny to rostbef - tłuszczu z wołowiny nie ma się co bać(kwas stearynowy).
Wołowinę przygotowuje się krótko, im dłuższa obróbka termiczna tym twardsze. Polecam prosić w sklepie o rozbicie(na maszynce, która nacina włókna) i oczywiście zamarynować(wino, oliwa, czosnek, przyprawy wg. uznania)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 216 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 18642
by mogła wejść jakaś akcja "wściekłe krowy"

vena84 , to tylko kwestia czasu ... już jest panika

.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 14945 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 56805
to jeszcze ptasia grypa i będzie super i kuraki >10zł i jajeczka tańsze

józekzdun ja też kupuję w rzeźniku,bo wiem,że mam świeże,a pan nie raz powiedział "jest ładna,ale twarda" i tylko extra,bo na polędwicę brak funduszu

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...

http://www.sfd.pl/temat621220

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 10257 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 42828
józekzdun, kto by miał czas na marynowanie?

Półmaraton w 1:57:11! :)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

FBW - do sprawdzenia

Następny temat

MASS - czechu.L

WHEY premium