SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Karpiu / Oby do jesieni 2013!

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 225870

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1596 Napisanych postów 56736 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264393
Dużo fatu w tym jest?

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 55 Napisanych postów 5059 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 134689
Dokładnie nie pamiętam.Na 100 g myślę z 7 g ma. Wg tabeli kalorycznych
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3016 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 40954
7 g w rosbefie :)

Z każdym dniem kilka milimetrów więcej i więcej... i to najbardziej cieszy.

ON

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 655 Napisanych postów 11875 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 88271
taki posilek dobry po treningu w okresie masowym z pieczonym ziemniakiem i warzywami
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
rkarpinski

Chyba medium troche, gumiaste cholerstwo :P



a może ty kupiłeś gumową wołowinę za te 26 zł

a na serio to powinieneś taki kawałek zamarynować aby zmiękł.

Do twardszych mięs (np. schab karkowy, wołowina) konieczne jest użycie marynaty i ostrzejszych przypraw. Marynaty można przygotowywać na bazie kwaśnych produktów - octu, cytryny, serwatki, maślanki czy nawet soku z kapusty albo ogórków. Można także spróbować przygotować je z użyciem aromatycznych alkoholi (np. anyżówki, brandy, jałowcówki, koniaku). Inne alkohole typu czerwone wino, piwo są jak najbardziej dopuszczalne.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1596 Napisanych postów 56736 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264393
zaraz wrzuce jutrzejsza porcje na noc w marynate, dzieki

Zmieniony przez - rkarpinski w dniu 2012-12-28 20:27:35

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2489 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 47670
Ja jak już steka mam robić, to tylko z polędwicy, z takich chudych udźców to tylko gulasz, inaczej guma wychodzi.

>> JUICE IRELAND TEAM <<

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 207 Napisanych postów 9413 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 622991
Macie jakieś przepisy na marynaty do woła?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 19495 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 112645
Ja dałem dzisiaj oliwę, sól, zielony pieprz, majeranek, zioła prowansalskie, bazylię i trochę whiskacza, zamarynowane 5 godzin.

Nie mądrkuj.

milczeks! <3

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 410 Wiek 4 lata Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 10367
DJ100
rkarpinski
ja kupuje coś co nazywa się wołowina na pieczeń, 26zł/kg w lokalnym sklepie mięsnym, jutro wrzuce focio, na prawdę jest chudziutka


zaj**ista cena
ale ten rodzaj nie nadaje się chyba na grilla ??

ciekawe jakie ceny ma beef master
ale wydaje mi sie że pewnie to co w tesco, stek ok 40zł, udziec 35zł ;/

akurat delikatesy Alma są w moim mieście ale tego mięsa tam nie ma ;/

wiesz może karpiu, jakie ceny są tego mięsa, bo ty chyba z wawy a tam jest najwięcej sklepów z tym mięsem.


Beef Master w Lidlu kosztuje ok 40 zl 500g :)





Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

pytanie

Następny temat

Cykl ->pomoc w rozpisaniu "czegos""ile"?

WHEY premium