Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Alexxa/Blog/MY BODY!

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 137080

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3023 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 21590
Czytałam. O co konkretnie Ci chodzi?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 188925
Radziu a co ty tak z tym powerclean? Przeciez moj ruch daleki jest od idealu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Obli powiem Ci, że ja też bym chętnie zobaczyła. Jak wrzuciłaś ten filmik z youtube to kilka razy oglądałam, a w Twoim wykonaniu...Zrób taki gifcik na majowy week
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 10257 Wiek 44 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 42828
obliques, mam do Ciebie słabość taką...

No a zobaczyć Power Clean w Twoim wykonaniu...

Alexxa, czy Ty jesteś online cały czas?

"Psy karmione kumaryną w ilości 100 mg/kg masy ciała umierały po okresie od dziewięciu do 16 dni. Spośród trzech psów, które dostawały kumarynę w ilości 50 mg/kg/masy ciała, jeden zdechł po 35 dniach. Natomiast u trzech psów karmionych 25 mg/kg/masy ciała zaobserwowano żółtaczkę i znaczne uszkodzenia wątroby." - jeśli Ciebie to nie odstrasza...

Półmaraton w 1:57:11! :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 989 Wiek 39 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 9863
psy zdychają tez np. po zjedzeniu czekolady

A jakie jest największe kłamstwo świata? - spytał zaciekawiony młodzieniec.
- To mianowicie, że nadchodzi taka chwila, kiedy tracimy całkowicie panowanie nad naszym życiem
i zaczyna rządzić nim los. W tym tkwi największe kłamstwo świata.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 10257 Wiek 44 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 42828
Hemm... jeśli chodzi o ten produkt spożywczy, to mogę zagwarantować, że spożywanie nadmiernych ilości (do 4 tabliczek dziennie ) powoduje tylko wywalenie brzuchola i pozytywny nastrój .

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 188925
Wszystko zalezy od ilosci, psy nie zdychaja po zjedzeniu czekolady dowodem jest moj pies, ktory pałał wielka namietnoscia do czekolady a przezyl 14 lat co jak na psa jest juz przyzwoity wiek, a jak na malego zmutowanego pinczera z uszkodzonym sercem to bardzo dobry
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
No nieee... Sama czekolady nie je, a psa karmi . Bez komentarza .

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I ORBITREK 10 MIN.
II TRENING B 55 MIN.

Komentarz:
1. Zmniejszyłam obciążenie, gdyż cały czas mam zakwasy w pośladkach. Co zrobić?Już przy 1.serii praktycznie bez obciążenia czułam ból.
2. Podobno poprawnie technicznie, tylko że 1 seria wykonana z mniejszym skupieniem. Koledzy nagle poczuli się zobowiązani do asekurowaniaKolejne serie z koncentracją.
6./7./8. Czułam delikatny ból łokcia, w sumie to zmobilizowało mnie do skupienia się na partii, którą dane ćwiczenie trenowało. Ból odczuwałam po ostatnim francuskim,zachciało mi się zakwasów w tricepsie. No i mam je!

III BIEG (75-90%HR MAX/35 MIN.)
IV STRETCHING

CAŁOŚĆ(przerwy tylko na przygotowanie maszyny/gdzie nie było to konieczne 30s, intensywnie 1h35min.

JEDZONKO
*kurak100g
*owies50g
*oliwa5g

TRENING!

*białko

*cyc150g
*owies50g

*białka jaj3
*olej lniany10
*szpinak świeży
*kiełki słonecznika
*pomidor
*owies30g

*tunak130g
*oliwa5
*marchew świeża

*białko
*brokuły200g
RAZEM
1553kcal
B 152 2,6
T 38 0,7
W 98,2 1,7

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Radosuaf pieski umierają, a ludzie?Po drugie, jednoczę się ze znajomymi RothenaPo trzecie, wczoraj gdzieś na byłam w city, więc miałam mniej snu--->oprócz Thyro coffe dobrze podziałała, za to teraz czuję że zjem potreningowy, odczekam troche i ruszę do łóżeczkaJak dobrze...Czuję się konkretnie zmęczona. To chyba dobrze???
A z tą choco to mega dobrze parkujesz, co?(Motyw zreklamy )

EDIT:dieta z małą poprawką, po treningu piję odżywkę, więc posiłek po niej był pełnowartościowy (B T WW).

Zmieniony przez - Alexxa w dniu 2008-05-02 13:27:02
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 989 Wiek 39 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 9863
Biedny psiak Regularnie podtruwany przez właścicielkę . To tak jak ten koleś któremu żona przez 15 lat do żarcia dosypywała cyjanku
Heh, oczywiście wszystko zależy od ilości.

Wiki:
Dla wielu zwierząt czekolada jest trucizną. Organizmy koni, psów, kotów i papug nie są zdolne do metabolizmu zawartego w czekoladzie alkaloidu - teobrominy. Spożycie czekolady może powodować u nich drgawki, zawał serca, krwotok wewnętrzny, a nawet śmierć. Średniej wielkości psu (20kg) szkodzi ¼-½ kg czekolady lub 25 g kakao spożywczego w proszku, dawka śmiertelna czekolady gorzkiej dla psa to 6 g na kilogram masy ciała!

Już wiemy skąd ta wada serca
Oczywiście - nie bierz tego do siebie

Zmieniony przez - premium w dniu 2008-05-02 13:43:45

A jakie jest największe kłamstwo świata? - spytał zaciekawiony młodzieniec.
- To mianowicie, że nadchodzi taka chwila, kiedy tracimy całkowicie panowanie nad naszym życiem
i zaczyna rządzić nim los. W tym tkwi największe kłamstwo świata.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

jak z tym treningeim na www.trener 24.pl ???

Następny temat

Dziennik Bahama; Przyrost Masy Mięśnowej

Spalanie
Polecane artykuły