Szacuny
0
Napisanych postów
3023
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
21590
Chętnie zobaczęAle napisz mi proszę dlaczego uważasz, żenie jestem endo. Bo to chyba nie wygląd, ale skłonność do tycia o tym świadczy IMO. Wygląd jest tylko dowodem na to, że jakoś kontroluję wagę i swój wygląd....choć założenie bloga świadczy,że nie do końca.
Jak zawsze otwarta na sugestie
Szacuny
0
Napisanych postów
185
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
9878
witam!dopiero teraz bo myslałem że to kolejny Alex a tu Alexa i to jaka!!!poczytałem troche i stwierdzam że dieta ok ważne ze jest a nie jesz wszystkiego co wpada w ręce trening ok potrenujesz jeszcze msc i można to bedzie ocenic tz.połączenie dieta-trening jako kryteria przyjmujac miare i lusterko tak to jest ze wiele trzeba spróbowac aby dowiedzieć sie czy naprawde jest dobre.Opisuj szczegółowo tr.siłowe na tym troszeczke się znam i może cos zasugeruje a napewno poczytam i podopinguje!
Szacuny
188
Napisanych postów
65575
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
188925
Alex, "tendencje" do tycia owszem, ale tak to ma większość ludzi, b o społeczeństwo w krajach rozwinietych je wiecej niz natura przewidziała i nie przyrównuj się do drastycznego ekto co to je je i nic (najczęściej są to ludzie z nadczynnością tarczycy)
Liczy się budowa kośćca, sposób i łatwość odkładania tkanki tłuszczowej ilość mięśni generalnie. Gdybyś była endo to nie łatwo byłoby ci "zadbać" o siebie ,a pączuszkowaty wygląd wyłaniał się z każdej zjedzonej kalorii.