Witam wszystkich Zgromadzonych!ile WAS tutay...jaka dyskusja...a qwer to pokazał swoje troskliwe oblicze, aż miło

z drugiej strony pobiegać po Łęgach razem możemyRadojak na razie szykuję się na Maltę

A co do Łęgów, to wino pite tam na polance z widokiem na miasto smakuje i pobudza doskonale

smiga na te spinningi i inne rodzaje wedkowania..swoja droga dziwne, ze nie zabiera nigdy ze soba wedki qwerstaram się nie łowić, a być zdobyczą

cwiczy juz na silowni na tyle dlugo i z takim zaangażowaniem, ze IMO stać ja na taki trening ...fajnie, że doceniasz moje poświęcenie. Aż obrosłam w piórka

w naszym zyciu jest wiele wiecej momentów przymusowych, w ktorych nie wiadomo skad czerpiemy sile by podniesc sie rano z łózka po setnej nieprzespanej nocy.
Obliwiem, że bliźnięta(TY), waga(JA), to para idealna, ale żeby aż tak

...no ale do rzeczy

SZAMKO:
I POSIŁEK
*białka4
*owies20
*dynia10
II POSIŁEK
dorsz100g
olive10
march św
III POSIŁEK
*bialka3
*broki150
*lniany5
IV POSIŁEK
*kurak100
*owies20g
*marchewa150
WHEY (wyjątkowo "po", bo p.przedtren. był zjedzony 1,5h "przed", więc jeszcze WHEY i byłoby ciekawie na treningu

1/2h prze 4BCAA
V POSIŁEK
*kurak150g
*marchewa300g
RAZEM:
1250kcal
B 2,3
T 0,5
W 0,6
TRENING:
Spinning~75-80%HRmax 50 min.
SAUNA...regeneracja przed jutrzejszym treningiem..PLECKI/BICEPS
Krótki opis dnia (bardzo krejzi i aerobowo)
pobudka - mgr-ka - wykłady - mgr-ka - spotkanie z promo i odanie pracy do ostatecznej oceny...udało się, choć planuję jeszcze sama doszlifować ewentualne niedociągnięcia..to właśnie było te kilka ostatnich zarwanych nocy, ale już od dziś ilość snu UP, stresu DOWN

Bananikumiałam Cię motywować!Pisz i się nie ociągaj!!!

Mój blodżek----->
http://www.sfd.pl/Alexxa/Blog/MyBody-3rd-t538190.html#post1 :)