Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Alexxa/Blog/MY BODY!

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 137052

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 188925
To jest prawidlowa ilosc tluszczu jaka potrzebuje kobieta zgodnie z wszystkimi normami. Ba lekarze uwazaja ze juz ilosc tluszczu ponizej 20-18% jest zagrozeniem dla prawidlowego funkcjonowania gospodarki hormonalnej u kobiety.
Czasami sie zastanawiam, czy aby najskuteczniejsza metoda ruszenia w dol takich procentow, dla wiekszosci, nie jest klasyczna dieta niskoweglowodanowa, cos w rodzaju rotacjii iloscia wglowodanow, od zera do malych ilosci, niestety.

Jednym planem treningowym leci sie min 4 tygodnie, ale 6 jest taka sensowna iloscia.
Slowem caly cykl. Wtedy zrobisz sobie odpoczynek od diety i silowni i nastapi zmiana. Mysle, ze bedziesz chciala poleciec splitem?

PS
Widzialyscie to dziewczyny?
http://www.pudelek.pl/artykul/3784/nogi_kate_moss/

Zmieniony przez - obliques w dniu 2008-05-12 12:38:19
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3023 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 21590
Tak właśnie myślę z tymi WW.
Jednak mój organizm woli białeczko...i tak a propos linka...KOXowe imprezy Kate i ich efekty...szkoda, bo ma coś w sobie moim zdaniem, te oczyyy/spojrzenie przede wszystkim.

Jesli chodzi o trening, to dokładnie splitWłaśnie za 2 tyg. mija 6 tyg. odkąd mam obecny plan i tak właśnie go skończę podsumowankiem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 188925
No i jak by nie patrzec Moss jest klasyczna anorektyczna modelka, od poczatku taka lansowana, zobacz ona nie ma prawie w ogole miesni na nogach same sciegna widac , a stan skory to druga sprawa, wole sobie nie wyobrazac jak wyglada reszta jej ciala, bo dlonie tez ma jak moja 80letnia babcia brrr....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No nogi ma konkret, jakby jakiś wypadek/rana, zwłaszcza na tej jednej..i to raczej nie jest fotomontaż..
Oblidobrze, że my się tak konserwujemyChoć nie ukrywam, że nie mam nic przeciwko plastyce, zwłaszcza po redukcji..wiadomo o co chodzi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 3212 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 10998
Chyba polubię pudelka

Jeśli chodzi o plastykę, to opowiem Wam jak było... Planuję za rok najdalej plastykę brzucha, ale najpierw chcę jak najwięcej zwalczyć naturalnie. Niestety, ilości skóry zwalczyć się nie da. Na jesieni mam wizytę u plasyka-chrurga, zobaczymy co powie.

"Kobiety myśla, że są słabe i zbierają tłuszcz bo się starzeją,
a w rzeczywistości starzeją się bo robią się słabsze i zbierają tłuszcz"

http://*******/4b7r 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ja miałam przez 3 m-ce manię pudelkową, nie zaczynajcie, można się wkręcić, wiem brzmi śmiesznie, dla mnie też...dopiero teraz
Co do plastyków, znam 2 sprawdzonych-Gdańsk+Pz(nie z autopsji, znajome miały to i tamto). Ja myślałam może tak o biuście(za rok, dwa..), albo chociaż permanentny ust. Ale tylko, jeśli będę wypracuję na siłce, to co sobie wyznaczyłam i zdobędę odpowiednią ilość kasy. Taka nagroda..

Zmieniony przez - Alexxa w dniu 2008-05-12 13:44:55
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 196 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2451
Alexx no ok, ja mogę nie mówić z czym mam problem, ale wiem jak jest;P generalnie sądzę że nogi masz zgrabniejsze biodrami się już nie przejmuję,jest ok, ale spalenie mojego tłuszczu z ud, szczególnie wew. to najcięższe dla mnie zadanie
Co don Moss...to tragedia...ja rozumiem że są różne gusta itp. ale jakim cudem ją się zalicza do najpiękniejszych niby kobiet świata, nie wiem, przecież ta skóra łopocze jej na wietrze!
A wy jeszcze o jakichś plastykach....ja to bym sobie najchętniej z jakichś trwalszych zabiegów zafundowała co najwyżej laserową depilację, bo mam skaranie boskie z moją skórą, mam nadzieję że wyleczę do końca miesiąca..i tyle;) nie tam żadne cycki..choć ja generalnie ich nie posiadam

Zapraszam-->http://www.sfd.pl/anittat-mój_dziennik_postępów;_-t403389.html
Fotosy marnej sylwetki;D str->1->10->13->19

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ok, wracam z Twojego dziennika sprawdzić czy nie kłamiewsz, no i jasne że tak...Ty masz proste nogi, no i uda masz mniejsze, 4-głowy widzi u mnie światełko w tunelu, ale świat tych głów jeszcze nie widzi
Co do laserku nom super sprawa, ale z tych tańszych permanentny też duuużo daje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
A ja mam krzywy jeden zab i wystarczyloby mi koronke sobie zrobic i z glowy, ale wciaz mi go szkoda, bo w koncu dobry, zdrowy, tylko krzywy..., a pod koronke trzeba ostro spilowac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Wrr..piłować, aż dreszcze się pojawiają na samą myśl...no tak każda z nas, by coś zmieniła
Może założymy dziennik skarg i zażaleń na własne ciało

Ok, niby należę do osób szczupłych a mam 23%bf, to chyba nie bardzo
I tak sobie myślę, ile jeszcze miałabym mieć obecny plan treningowy na siłce?

Edit:Oto co właśnie zjadłam, dorsz może nie wygląda ciekawie, ale jak smakuje (kupiony z kutra rybackiego, zupełnie innym smak niż taki ze sklepu)yummmy...

IV POSIŁEK:

Zmieniony przez - Alexxa w dniu 2008-05-12 18:34:01
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

jak z tym treningeim na www.trener 24.pl ???

Następny temat

Dziennik Bahama; Przyrost Masy Mięśnowej

Spalanie
Polecane artykuły