Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
201
Witam mam pyt gdyż w tym tyg mam popoludniowki i trening robię o godz około 10.30, anubis mi rozpisal aby w dt brać rano clout. Przed treningiem mesomorph i po tr clout i tu pyt bo w takim razie musiało by to wyglądać tak:
9.00 clout. 10.00 meso. 12.00 clout
Nie są za krótkie przerwy między dawkami? Jeśli tak to jak inaczej? I moje kolejne pyt czy mogę zamiast clouta po tr wrzucić mono? Zalezaloby mi aby clout posłużył dłużej czy to niema sensu? Czekam na odp
Pozdrawiam slawas
Szacuny
0
Napisanych postów
237
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3703
Witam, mój staż to prawie 4 lata, w ciągu swojej przygody z siłownia zrobiłem jeden cykl na mono, teraz myślę o kupnie jablczanu. Co o tym myślicie? Czy jest różnica jaki wezmę, czy brać najtańszy? Chciałem jeszcze dodać jakąś przedtreningówkę , beta-alanine w jakiejś formie , co polecacie? Z góry dzięki
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
Jednie lepiej reagują na mono inni na jabłczan, czasu na treningi jest sporo i można próbować różne kombinację, jak przedtreningówkę to saw, jak betaalanina to np od sfd.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.