Szacuny
0
Napisanych postów
51
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
753
jest dieta, ale co za różnica czy wypije 100g na raz czy 2x 50g w odstępach ok 3 godzin? a diete mam ułożoną tak aby się nie zapchać za dużo (problemy zdrowotne) i dlatego uzupełniam gainerem i 100-150g wystarcza
Zmieniony przez - BadMahmed w dniu 2013-02-14 19:47:33
Szacuny
7
Napisanych postów
533
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
4074
zależy jaki, urwałeś się z choinki, powiesz mi że 100-150g, to już mam wiedzieć co Ty tam jesz? albo jaki jest skład Twojego szejka?
Rozłóż sobie tak wciągu dnia żebyś nie chodził głodny. Dawki producenta masz na opakowaniu i są mniejwięcej trafne, o ile nie jesteś jakimś zmutowanym potworem.
Uzupełniaj według braku kalorii, podaż kalorii powinna być w miarę równa wciągu dnia, ze złotą zasadą: sniadanko most important.
Zmieniony przez - Xevisek w dniu 2013-02-14 19:53:21
Szacuny
0
Napisanych postów
51
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
753
no mass xxl, dziennie 150-280g, ale zaleca się branie 3-4 porcji dziennie :) więc dlaczego się zaleca? a płyn nie jest syty, bo zaraz czuje że mam pusto w brzuchu, więc to jest praktycznie bez różnicy według mnie czy wypije jedną porcję lub podzielę ją
Szacuny
7
Napisanych postów
533
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
4074
to masz słabą dietkę, skoro głodny chodzisz. jest 20, ja mam 3k kalorii w DNT, jakoś daje radę, a czeka mnie jeszcze 1 posiłek. rozdziel to na 2 porcje, rano, potreningowe godziny i będzie git raczej.
Szacuny
0
Napisanych postów
51
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
753
ok, rozumie, głody nie chodzę lecz piszę że płynem się nie najem więc czy wypije jedną porcję czy podziele ją na dwie to i tak nie bedzie miało dla mnie różnicy, ale zrobie tak jak mówisz :) mam nadzieję że z rana mi nie zaszkodzi i nie będę musiał wychodzić z zajęć piłem do tego czasu jedną porcję 100g raz dziennie ale akurat Mass Shockera i po zjedzeniu 3400g przytyłem 5 kg, więc wychodzi na to, że dieta dobra :)