Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!! Pojedyncze pytania o dawkowanie supli vol 4 !!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 210896

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 213 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1570
podpinam się do pytania wyżej i zadaje dodatkowe podobne, czy w takim wypadku można zjeść posiłek potreningowy i zaraz po nim wypić gainera?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
lepiej wypic najpierw gainera-szybkie zrodlo wegli i bialka, trawi sie blyskawicznie
a posilek po godzince smialo mozna zjesc jak ma sie juz ocote.

wszystko zalezy ile tego gainera wypijecie

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 28 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1108
Co powiecie o dawkowaniu kreatyny podany w książce Anity Bean "Żywienie w sporcie"? Dawkowanie podane w książce to:
-pierwsze 5 dni to 5g mono w dawkach po 1g podzielone na 5 porcji przed posiłkami
-po upływie 5 dni po gramie przed i po treningu

Zmieniony przez - Kolunio w dniu 2013-01-03 06:48:01

NO PAIN NO GAME

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
Jak chcesz suplementować się kreatyną cały rok to ok.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 124
czy stosowanie bcaa wylacznie przed snem codziennie jako antykatabolik to dobry pomysl?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3103 Napisanych postów 25080 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415152
słaby, dawaj bcaa okolo treningowo, na wieczor zjedz posiłek i sie nie stresuj katabolizmem, bardziej zaszkodzi Ci myslenie o nim i stresowanie sie tym niz on sam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 124
szkoda srednio mi podchodzi jedzenie przed snem a jogurtow bezsmakowych i chudego twarogu nie cierpie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3103 Napisanych postów 25080 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415152
nie muszisz jesc przed snem, zjesz o 20 czy 21 tez bedzie ok,
do tego nie musisz jesc twarogu na kolacje, mozesz co kolwiek innego co lubisz. moze to byc ryba, mieso, jaja jezeli mowa o zr.bialka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 465 Napisanych postów 9074 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 45023
Zauważyłem, że sypiając 8h nie jestem wyspany. Nie wiem czemu, nigdy tak nie miałem, kiedyś mogłem spac krócej i wstawałem normalnie.
Myślałem nad jakimiś może tabletkami, które poprawia mój sen?

Ku waszej pamięci, Żołnierze Wyklęci!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9162 Napisanych postów 83467 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705718
a masz problemy ze snem? budzisz się czy co?

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

sfd mass activator jak dawkować?(łyżki)

Następny temat

dziwne bcaa

Spalanie
Polecane artykuły