Szacuny
21
Napisanych postów
1577
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
15316
Mam podobne choc nieco inne pytanie jak kolega wyzej. Mam odzywke Anadraulic Pump z LG Sciences ktora dzisiaj do mnie dotarla. Czy jesli jest troche grudek posklejanych to bedzie to dzialac normalnie? Data waznosci jest jeszcze na kilka miechow. Grudki sa roznej wielkosci,male i troche wieksze. Co sadzicie?
Szacuny
21
Napisanych postów
1577
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
15316
Tak,byla zapakowana przez producenta. Kiedys cos czytalem ze skladniki zawarte w odzywce moga sie rozdzielic i np jak bierzemy porcje to naprawde moze byc tam wiecej argininy albo geraminy ale za bardzo mi sie w to wierzyc niechce.
Szacuny
21
Napisanych postów
1577
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
15316
No wlasnie o to mi chodzi,bede sypal odzywke a te najbardziej posklejane grudki zostana na koniec i niewiadomo co tam bedzie w najwiekszej ilosci. Chociaz mam nadzieje ze to nie prawda i to ze sa grudy niema nic do rzeczy.
Szacuny
21
Napisanych postów
1577
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
15316
Wlasnie ze woreczek na wilgoc byl ale cos im nie pyklo bo nie spelnil swojego zadania. Potrzaslem i zreszta rozbijalem te grudy widelcem:) One sa takie bardziej posklejane ,nie jak kreta. Pewnie przez to ze zawiera cukier albo cos podobnego.
Szacuny
1
Napisanych postów
478
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3678
Skońćzyłem cykl kreatynowy . A zacząłem brac odzywke przedtreningową Mp assaulta . Czy nie jest to jakos szkodliwe ze mz ona zawiera kreatyne czy mg ją brac jesli skonczylem cykl ? Czy nie?