Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
Tylko że w shocku też masz kreatyne. W treningowy 10g ze storma i z shocka dochodzi jeszcze coś, jak normalna porcja shocka to miesznka ma 5g wiec te 2 g kreatyny tam mogą być, chyba ze chcieli przyciąć i wrzucili wiecej kreatyny kosztem argininy.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
1
Napisanych postów
26
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
663
jestem już po 3 przedtreningówkach (Nitrobolon II, S.A.W. i NOX Pump ) i jak na razie żadne na mnie nie zadziałało. Co polecacie spróbować ? Oczywiście dieta jak najbardziej jest oraz biorąc te suplementy w posiłku przed treningowym unikałem tłuszczy. Nie zależy mi na pobudzeniu, bo testowałem też czystą kofeinę i też żadnego efektu, lecz na pompie na treningu.
Szacuny
21
Napisanych postów
846
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
7861
pytam o to rozpuszczanie bo z tego co pamiętam pare lat do tyłu kreatyna w proszku nie chciała się za bardzo rozpuszczać. A jakiś transporter do tego np carbo czy coś lepszego ?
Szacuny
16
Napisanych postów
3754
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
49667
kreatyna jak sie nie rozpuszczała tak się dalej nie rozpuszcza, łyżka krety do buzi i popić wodą, sposób by nie zostawała połowa w szklance po 10 dolewkach, carbo, dextroza itp zbedna