Szacuny
3103
Napisanych postów
25080
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
415153
kofeiny na poczatek 1 kaps. nitro nie brałem ale pztrzac po skladzie to dałbym 6-8 kaps na poczatek, mozesz jednak sprawdzic jak działa porcja deklarowana i ewentualnie zwiekszac w razie potrzeby
Szacuny
15
Napisanych postów
840
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
56462
Kofeiny wziąłem 1 kaps dziś, i za bardzo nie poczułem, więc myślałem, że trzeba coś koło 3 kapsów, spróbuje teraz 2. Ile czasu przed treningiem to brać z 20-30 czy mniej ?
Szacuny
3103
Napisanych postów
25080
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
415153
mozesz sprobowac w takim razie 2 jezeli 1 slabo czułes, mi osobiscie 1 wystarcza, ok 30-40 minut przed treningiem bierz imo, dodatkowo najlepiej min 1h po posiłku (to tez ma znaczenie czy bierzesz po posiłku czy na w miare posty zoładek)
Szacuny
15
Napisanych postów
840
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
56462
1h-1,5h po posiłku chodzę na siłownię, więc wezmę sobie przed wyjściem, zanim dojdę na siłkę, przebiorę się, rozgrzeje itp będzie coś koło 30min. Dzięki za pomoc
Szacuny
215
Napisanych postów
1053
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
169918
Co daje branie magnezu na noc? co stracę jeśli będę łykać magnez albo zma w ciągu dnia? jak się najem magnezu przed snem rano budzę się z kacem tak jak by, nie wiem jak to wyjaśnić
Szacuny
4
Napisanych postów
289
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2498
Trenuję SW i mam zamiar dodać do tego trening siłowy=większe zapotrzebowanie. Dlatego chciałem zakupić jakieś białko. Czy WPC Łowieckie 80% jest dobre czy to jakiś syf? Jak nie to co polecacie?
Dodatkowo biorę mono bezpośrednio po treningu i czy mogę też brać odżywkę białkową czy jakiś odstęp czasowy?
Jeżeli chodzi o dawkowanie tego białka to można je brać JEDYNIE po treningu (czyli w sobote i niedziele wcale)?
Szacuny
2
Napisanych postów
46
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
470
Dzisiaj kupiłem sobie BCAA ALRI Chain'd out. Potrzebuje pomocy nt. dawkowania. Oto co pisze na opakowaniu:
"As a dietary supplement, mix one level scoop (10 grams) in 16 ounces of water and shake well. Depending on bodyweight, consume the following serving before and during workout:
For maximum results, you may consume one serving (bodyweight dependent) post-workout