Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
troche nie w temacie, ale nie chce nowego zakładać. Co do dawkowania supli - co jeśli ważność skończyła się przypuśćmy 3-4 miesiące temu? Coś poza rozwolnieniem gwarantowane? Nie mówie tu o białku, tylko o różnych bcaa czy przedtreningówkach. Bo zawsze mnie to zastanawiało.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
poza problemów z żołądkiem produkt moze nie działać jak wcześnie. bcaa trudno by było poznać czy działa czy nie ale taki nooboster już tak, jak nie było otwarte to raczej przez te 3 miesiace się powinno nic stać, gorzej jak otwarte i naciągnie wilgoci.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
546
Witam zakupiłem własnie OLIMP MONO 1250mg i OLIMP TCM 1100 i proszę o konkretną poradę jak to razempołączyć by efekty były najskuteczniejsze...(białko na noc,konkretna dieta jest i hardworking naturalnie) (przełyk mam duży ).Proszę tylko o konkretne odpowiedzi tych, którzy naprawde ogarniają temat.Jeżeli można proszę o prywatne wiadomości Z góry dziękuje !
Bless you
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
daj rano 4 kapsy albo tcm albo mono i po treningu tez 4 kapsy albo mono jak rano bylo tcm albo tcm jak rano bylo mono w dnt daj 2 razy w ciagu dnia rano i po południu czy tam potem
Szacuny
1
Napisanych postów
478
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3678
Czy jezeli skończyłem kreatynee i nie brałbym tez już bcaa to czy miało by to wpływ na jakiś spadek siły podczas treningów czy cos? Oprucz krety bcaa i carbo wiecej nic nie brałem na treningi . Poza tym to białko
Szacuny
26
Napisanych postów
3098
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
19419
Witam mam pare pytań odnośnie mieszania odżywek/supli
A więc tak;
1.Czy mogę przed treningiem wymieszać w jednym szejku beta-alanine z bcaa
2.Czy mogę po treningu wymieszac w jednym szejku beta-alanine,białko,mono?
I z czym to wymieszać BA z bcaa to oczywiście z wodą a 2 zestaw mogę i z tym i z tym ale żęby jakiegoś rozwolnienia nie było itp
Szacuny
26
Napisanych postów
3098
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
19419
1.białkiem z wodą czy mlekiem czy to obojętne?
2.a i jeszcze jedno czy trzeba stosować mono nad czczo czy też nie bo nie dam rady bo wstaje o 6,45 robie owsianke czekam aż ostygnie z jakieś 20minut mija czyli wziąć mono nad czczo i po 20minutach mogę szanać czy to nie ma większego znaczenia