Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!! Pojedyncze pytania o dawkowanie supli vol 4 !!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 210775

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 121
Witam. Mam do was pytanie odnośnie dawkowania kreatyny. To będzie mój pierwszy cykl, a kreatyna to mono Universala. I pytanie czy jest sens stosowania krety zarówno po obiedzie jak i przed treningiem.. Wiem że to trochę dziwne no ale w domu zawsze jestem o 16 więc najpierw jakieś papu muszę zjeść a nie odrazu na siłke :) Czy po prostu odpuścić sobie kreatyne po posiłku a uszykować porządne papu bogate w białko itp przed siłką? Prosze o odpowiedzi.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 3726 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 24421
najlepiej daj z rana i po treningu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 237 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3703
Czy dla osoby z małym zatłuszczeniem, podczas robienia masy lepiej stosować gainer czy bulk.
Myślałem o stosowaniu ich rano i po treningu.
Czy warto do wyżej wymienionych dodać bcaa, czy jest to zbędne.
Z góry dzięki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
to zalezy od ogolu bilansu kalorycznego. i jaka jest przyczyna malej ilosci tluszczu? trzymasz forme czy jestes ekto?

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3103 Napisanych postów 25080 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415152
zalezy od brakow w diecie, brakuje Ci wiecej wegli gainer, troche tego i tego to bulk
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 237 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3703
raczej ekto, bo od kiedy pamiętam był kaloryfer widoczny , co prawda słaby ale był, a chodzi mi o to czy w tych porach robi różnice który suplement wybiorę, wiem że ma być uzupełnieniem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 252 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5325
Jak miałem 4 tyg cykl CM3+Nitro II to mam kontynuować na Nitro II czy mogę go zamienić przez nastepne 4 tyg. ? Jak tak to na co (w podobnej cenie) ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9162 Napisanych postów 83467 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705718
możesz zmienić ,a na co to zależy od Twojego zaawansowania

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 121
Jeszcze raz się zapytam bo czytałem trochę o dawkowaniu kreatyny i o jej ilości w stosunku do wagi.. Czy mogę np. tego universala stosować rano przed i po treningu? Ważę 90 kg i jestem dość wysoki to z z tego co się doczytałem takie osoby mogą stosować 9-10 g w jednej porcji.. proszę o odpowiedź.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9162 Napisanych postów 83467 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705718
stosuj standardowo i nie kombinuj

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

sfd mass activator jak dawkować?(łyżki)

Następny temat

dziwne bcaa

Spalanie
Polecane artykuły