Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
Kreatyna nie kopie, każda kreatyna ma taki sam mechanizm działania, po prostu dany organizm inaczej moze reagować na różne formy kreatyny, jak chcesz mozesz spróbować innej,
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
65
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4731
Moze nie chodzi o dawkowanie, ale mam pojedyncze pytanie. Planuje wrocic na silke po pol rocznej przerwie, otwieram swojego mesomorpha i kiedy chce wyciagnac miarke zauwazam, ze proszek zamienill sie tak jakby w gume. Wymieszalem w szklance wody i i zrobil sie kolor czarny, kiedys wydaje mi sie, ze byl ciemno zielony. Meso mam o smaku GRAPE FLAVOR. Domyslam sie, ze produkt jest przeterminowany i zastanawiam sie czy go brac. Meso bedzie jeszcze dzialalo? Pil juz go ktos przeterminowanego? Domyslam sie, ze jezeli go wezme to czeka mnie dlugie siedzenie na kibelku :)
Szacuny
18
Napisanych postów
2730
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
78145
Mam takie pytanie dotyczące białek o smaku "natural". Czy są one tak jakby zdrowsze od takich zwykłych o różnych smakach? tzn czy mają mniej jakiś syfów itd