Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Znajomy potrzebuje uzupełnić 2 posiłki (około 60g białka) zastanawia się nad SFD Wpc protein plus. Planuje brać rano i po treningu 1 porcję, czy ma stosować 2x też w DNT? Jaki smak polecacie żeby nie było tragedii?
Szacuny
1
Napisanych postów
99
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1416
Anubis mam pytanie bo jesteś ogarnięty w tym temacie jak nikt inny tutaj... wiem ze byla o tym mowa nie raz ale zdania sa podzielone... Mianowicie : Czy warto laczyc kreatyne (mono) z dextrozą? Daje cos takie polaczenie czy to jest mit?
Szacuny
1
Napisanych postów
64
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1608
Witam, Mam to bialko
https://sklep.sfd.pl/SFD_SFD_Wpc_protein_plus-opis3653.html dobre bedzie na redukcji czy musi byc izolat? i mam brac odrazu po treningu ?
Mam jeszcze BCAA Powder z Hi tec ile czasu przed treningiem ? i czy po tez trzeba ?
Zmieniony przez - DjTechnics91 w dniu 2013-03-10 13:49:22
Szacuny
0
Napisanych postów
237
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3703
Witam, planuję drugi cykl, na pierwszym brałem mono, proszę o poprawki:
DT:
rano 5g mono, 2g beta-alaniny
przed treningiem: saw 5-10g, 2g beta-alaniny
po treningu: 5g mono
DNT:
rano: 5g mono, 2g beta-alaniny
w ciągu dnia: 2g beta-alaniny
Plus bcaa około treningowo.
Z góry dzięki.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
28
witam, skończyłem własnie cykl mono, teraz mam już przygotowane na przerwę beta alanine (sfd) i argininę ( activlab arginine3) i dodatkowo cały czas biorę aminokwasy oraz do uzupełnienia diety gainera. W trakcie cykle amino brałem przed treningiem. Jak teraz to połączyć z beta alaniną i argininą żeby wyszło jak najlepiej i w jakich ilościach ?