Szacuny
0
Napisanych postów
70
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
585
Cześć , od dzisiaj biorę nową krete od treca Crea9 , w dni treningowe biore rano 3 i przed treningiem 3 kapsułki , a w dni nie treningowe będę brał rano , i przed snem , i pytanie.4 Razy w tygodniu trenuje na siłowni , a 3 dni w piwnicy na szybkość ruchu , podrzuty sztangi , bicie w worek..I Nie wiem czy w te dni co trenuje w piwnicy , brać tak jak na siłownie chodze , czy liczyć tak jak to by był dzień wolny , bo to nie jest zbyt męczące ale jakiś pot leci.
Szacuny
0
Napisanych postów
63
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4176
A ja mam pytanie, czy mogę powiększyć dawkę do 20g. dziennie monochydratu ? Bo będę robił już któryś z kolei cykl na nim, a po ostatnim już pod koniec nic prawie nie czułem. Chce wykończyć tą puchę do końca i kupi się coś nowego. Zalecana dawka to 5g. a ja bym podciągnął do 10g. Nie za dużo i czy to w ogóle pobudzi mnie ? Jest sens ?
Szacuny
0
Napisanych postów
381
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
11765
mam pytanie odnośnie dawkowania assaulta i hyper fusion a by nie zakładać nowego tematu napiszę już w tym mam zamiar brać tak: dt przed tren porcja assault ma 2,5 grama kreatyny + 3kaps hyper fusion po tren 6 kaps hyper fusion dnt 6kaps hyper fusion z rana