MateoKLmam w planach nastepny cykl na luty ale jezeliby tak "sztucznie" przedluzyc trwajacy aktualnie do 12 tyg czy to juz za dlugo ? Pisze sztucznie bo bede bral tej kreatyny w przedtreningowce 3x 3,300 mg w tygodniu. Co Ty na to ? Jak cos nie denerwuj sie, tylko pytam i upewniam sie ;)
jezeli bedzie odpowiedznia przerwa na odpoczynek od krety to imo nie widze problemu
wariat251A ja mam następujące pytanie:
1. Czy kofeina może jakoś osłabiać
przyrost masy mięśniowej/ osłabiać pompę mięśniową ??
Mam dylemat odnośnie kawy, przyjmuję 2x caps magnezu olimp, czy 2 kawy dziennie z 2-3 czubatych łyżeczek kawy naturalnej mogą mi w jakikolwiek sposób szkodzić ??
nie oslabi przyrostów,mysle ze dwie kawy krzywdy Ci nie zrobia,
BryxonWitam
DT
przed tren. SAW + 2g BA
po tren 5g mono + 2g BA
DNT
kreta 5g + 3g BA
codziennie przed snem ZMA
Przedstawiam odzywki jakie obecnie stosuje i dawkowanie. Mam pytanie odnosnie ile powinien trwac taki cykl ?
8-12 tyg taki standard ale nie mowione ze moze sie skonczyc po 7 czy 14 w zaleznosci jak ida postepy, to odnosnie krety, bata alanine te 3 miesiace dobrze zebys bral przynajmniej
daniel97nMam pytanie odnośnie beta alaniny z sfd czy jest ona dobrej jakości bo patrząc cenowo to aż dziwne bo BA z sfd kosztuje w granicach 35zł za 250g a z innych firm Ba kosztują ok 65 zł za 250 g więc jak to jest proszę o pomoc
dla mnie jest jak najbardziej ok choc porownania z innymi nie mam
bralem raz ta od SFD i bylem zadowolony,
wczoraj zamowiłem ja ponownie
Zmieniony przez - wincol w dniu 2012-11-13 19:33:05