Szacuny
6
Napisanych postów
690
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
18859
Mam pytanie dotyczące stosowania gliceryny(glicerolu). A mianowicie kupiłem glicerynę w aptece tylko problem jest taki, że na niej mi piszę ,że jest to stosowania na skórę a nie doustnie:D I nie wiem czy kupiłem dobrą czy nie?? Ktoś pomoże:)?
Szacuny
1
Napisanych postów
40
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
487
zapytam panią w aptece, może będzie w stanie mi doradzić :D Koleżankę mam po farmacji więc chyba się do niej uśmiechnę ładnie. Może mix b6 i castagnusa będzie najbardziej odpowiedni. Czytałem na jakimś innym forum test jakiegoś kolesia który brał daa active lab czyli to moje i napisal ze pozniej bral po 4 przed treningie i 4 przed snem i ze efekty jesli chodzi o skupienie na treningu, motywacje, libido i takie sa bardzo zadawalajace. Minusem jest wzrost agresji. Moge linka wrzucić ale to jest inne forum więc nie wiem czy wypada :D
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12449
Napisanych postów
161900
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240296
mysle, ze az tak na to nie ma co sie nastawiac, bo widze ze zrobiles sie zaklopotony jakbys siegal po SAA ja ostatnio bralem daa solo bez zadnych "oslonek" przeciwko prolaktynie i nic mi nie bylo.
Szacuny
1
Napisanych postów
40
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
487
no tez tak sądzę, że mała paranoja mi się załączyła. Nie takie rzeczy już wrzucałem i nic mi nie było, a w internecie na forach i stronach "naukowych" było mnóstwo ostrzeżeń i strachów. Kupie tylko castagnusa. Jest tani a jak ma pobudzić dopaminę to... no dopaminki nigdy nie za wiele :D