W miejscym stylu będzie pokazane na wakacje :) ... teraz nie za bardzo się da ... częśc było nagrana na dworze, ale już wtedy było zimno ... teraz to jest pokaz naszych umiejentności na sali ... trening czyni mistrza, trzeba trenować żeby to na wakacje pokazać :)
[...] dziewczyne i wogole nie mam czasu na nic, a silke robie ze wzgledu ze nie mam czasu juz normalnie chodzic a wczesniej przez 3 miechy z wielka checia smigalem, tylko teraz zimno, nie chce sie ruszac i mam silke kazdego dnia na koncu miasta, a miedzy innymi kasy troche chce zaoszczedzic. pozatym ojciec troche sma dyryguje co mam wybrac i tak [...]
[...] nadzieję że sprawa załatwiona. Byłem dziś w Auchanie i były same rafinowane a dopiero teraz w sklepie obok znalazłem z pierwszego tłoczenia. Jednak masz rację, tłoczony na zimno ale rafinowany. Jutro niezbyt będę miał czas na poszukiwania więc pewnie dopiero w czwartek się wybiore i czegoś poszukam. Ewentualnie zastanawiam się jeszcze na olejem [...]
[...] z chlebem razowym, wszelakie tuńczyki, serki wiejskie, odżywki przelane do butli zakręcanej, no i normalne obiady (nie wszystko wymaga podgrzania, np. pierś z kurczaka na zimno z ketchupem, do tego razowiec i warzywko jakieś, super! :) ). Są dziesiątki potraw, które nie wymagają wielkiich operacji! (Do tego w dzisiejszych czasach masz w ogóle [...]
zyje..... ale to co sie dzialo od 23 do 2 w nocy to jakas masakra jak by objawy grypy , czulem sie chory pojawily sie dreszcze zaczelo mna telepac zimno ze nie moglem zasnac glowa bolala pozniej role sie odwrocily tak sie spocilem ze koldra a nawet lozku bylo mokre , dopiero po tym wstalem z lozka napilem sie wody i spac , dzis tylko glowa boli [...]
[...] ale zdrowy:)) nie przeginaj z ta oliwa. mysle ze okolo 50g wystarczy + orzechy + tran + tłuszcz z ryb i mies. jak masz sporo kasy to mozesz kupic olej lniany(tłoczony na zimno wysokolinolenowy) olej z orzechów włoskich, olej MTC olej kokosowy(do smarzenia) no i smalec tez do smazenia(wbrew pozorom ok tłuszcz) tylko nie przeginaj z tymi [...]
[...] i omega-6. Proces tłoczenia, jak i późniejszej rafinacji odbywa się w wysokiej temperaturze, w trakcie rafinacji osiągając ponad 200 st. C. Olej poddawany jest intensywnej obróbce: hydratacji, odkwaszaniu, odbarwianiu i dezodoryzacji, zmieniającej jego skład i właściwości. Różnice pomiędzy olejem tłoczonym na zimno a rafinowanym są wyraźne %-)
[...] nie powinno dojść do negatywnych zmian w jej składzie kwasów tłuszczowych. Możesz więc używać jednej oliwy z oliwek extra virgin, z pierwszego tłoczenia do spożywania na zimno, np. surówek, jak i smażenia. Warto również zwrócić uwagę na najlepsze tłuszcze używane do smażenia: https://potreningu.pl/articles/4681/czy-na-oliwie-mozna-smazyc [...]
Poziom BF ma sie nijak do marznięcia, , tak grubym jak i chudym jest w takim samym stopniu zimno lub ciepło. Na to czy dana osoba łatwo marznie składa sie kilka rzeczy zaczynając od krążenia poprzez dietę a kończąc na gospodarce hormonalnej. I niekoniecznie musi to byc któraś z nich jak i czasami jest kilka na raz. jedno jest pewne kobiety łatwiej [...]
Niestety jest tak, jak pisze Vowthynowa - jak chce się być zdrowym, to trzeba samemu znaleźć sposób żeby się wyleczyć. Lekarz albo Cię zignoruje (jesteś chuda, to marzniesz, na pewno nie nosiłaś rękawiczek i stąd te odmrożenia, jest zima, to musi być zimno), albo na odczepne przepisze jakiś lek maskujący objawy.
[...] Dostępny mam również w domu na dzień dzisiejszy drążek do podciągania oraz hantle 13 kg To niewiele ale na początek wystarczy. A wiem z własnego doświadczenia, że w zimie, kiedy ćwiczę w domu mam za***istą motywację do treningu - wieczór, na dworze zimno i śnieg , a ja sobie elegancko ćwicze przed lustrem przy muzyce jaką lubię. Pozdrawiam !