na zimno nie smakuje? :D jeżeli to pytanie do mnie, to mi nie smakuje na ciepło ale bez kitu . . jeszcze ciepły ryż jestem w stanie zjeść, ale ciepłej gotowanej piersi z kurczaka nie przełknę . . . więc pierś tez do zimnej wody wrzucam z rok temu ciepłe smakowało, ale jak sie prawie to samo codziennie je to po jakimś czasie przestało smakować [...]
Te dwa tematy to niechcący, a potem nie wiedziałam jak usunąć. Ogólnie teraz jest zimno, więc biegać jak na razie nie mam jak. Dlatego myślałam nad tą siłownią.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] i 100g ryżu styknie 4. 250g mleka i banan w zupełności tu wystarczy 5. po treningowy posiłek 150g kury i 100-150g ryżu/makaronu obowiązkowo! 6. szynka wiejska do wywalenia 7. płatki owsiane + pół kostki twarogu do każdego posiłku dodajesz 5g oliwy z oliwek na zimno i dużo warzyw i jazda :-)) Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2014-03-09 21:04:57
ok, jak planujesz to urozmaicać i nie będziesz jadł tyle tego twarogu to nie wygląda źle. Co do gotowania - wieczorem robisz na cały kolejny dzień, czy dwa i tyle. Fajnie sprawdzają się różnego rodzaju mielone, które nawet po odgrzaniu czy na zimno smakują całkiem nieźle.
[...] białka. Ryż to węglowodany, tak jak kasze, makaron (wybieraj razowy), chleb. Z tłuszczy: oliwa z oliwek, olej lniany, orzechy, olej rzepakowy tak jak oliwa z oliwek na zimno tłoczony. Warzywa właściwie wszystkie po za ziemniakami i strączkowymi (tzn możesz je jeść, ale nie licz jako porcji warzyw). Staraj się urozmaicać. Niskowęglowodanowa [...]
ja przez pierwsze 4 dni na efedrynie odczuwalem zimno wieczorami ,mysle ze powodem tego bylo zle odzywianie ,a w sumie to jego brak bo kompletnie nie mialem apetytu. Wiec jezeli mialbym wystawic swoja diagnoze to po prostu sypie Ci sie metabolizm i tyle.
[...] nie było wątpliwości; rozróżniam rozgrzanie od wycieńczenia i sądzę, iż część treningu ( np. część walk ) należy poprowadzić w warunkach dużego zmęczenia a czasami na odwrót- trzeba zacząć trening od walk będąc całkowicie "na zimno" ( mam na myśli oczywiście treningi po kątem realnych starć, ale o tym może innym razem... ). Pozdrawiam
Ja to mam w ogóle inne odczucie temperatury. Każdemu zimno m, a mi w domu starczy 17-18 stopni gdzie większość domowników odczuwa dyskomfort spowodowany za niską temperatura... Przy 20 stopniach mi jest za gorąco i nie czuję się dobrze przy takiej temperaturze. Raczej szukałbym problemu w pobliżu ilości węgli/tkanki tłuszczowej, aniżeli kreatyny.
[...] tego błonnika jest dużo. Nadmiar surowizny - fakt bardzo mało jem gotowanych warzyw, większość surowe Skrobia oporna - niestety zdarza się że jem ryż/makaron najcześciej na zimno bo jednak w pudełku za cały dzień wystygnie na uczelni Wody myślę że pije dość sporo ok. 3 litry ale nie pije przed i po posiłku 15-20 min i w trakcie Fruktany - [...]
[...] się poprawi, to można będzie ostrożnie zwiększać surowe i znaleźć jakieś dobrze tolerowane maksimum. Skrobia oporna - niestety zdarza się że jem ryż/makaron najcześciej na zimno bo jednak w pudełku za cały dzień wystygnie na uczelni Dobrze by było coś z tym zrobić, nie wiem niestety gdzie tworzy się najmniej opornej skrobi. Jedyne, co mi na [...]
[...] mleko. Unikać: mleka w każdej postaci, lodów, masła, maślanki, serwatki, sera brie, sera camembert, ser gouda, serka wiejskiego. Oleje i tłuszcze Wskazane: oleje tłoczone na zimno w tym olej z oliwek, olej z siemienia lnianego oraz z soji. Unikać: oleju bawełnianego, oleju z kukurydzy, oleju krokoszowego, oleju z orzeszków ziemnych, oleju [...]
banan swg , najlepiej z chłodną woda lub przyrządzony "na zimno" ... smakuje wysmienicie i jakos nie napotkalem na lepszy smak . w sprawie smakow bywa roznie, kazdy ma swoje Gusta i Guściki
zaladowalem trena 2 dni temu dzisiaj kolejna injekcja i czuje sie jakis polamany, stan grypowy, zimno na zmiane z cieplem,, poce sie w nocy, krece nie moge zasnac tez tak mieliscie??
[...] Łatwo poznać kiedy już nie przydaje się do spożycia bo jest gorzki i robi się częściowo biały. 2 U mnie w aptece jest prawie o połowę tańszy niż w sklepie ze zdrową żywnością, który jest obok. Sprawdź u siebie, ważne żeby był tłoczony na zimno. Przydatność takiego oleju to koło 2 miesięcy. Zmieniony przez - Alfonso35 w dniu 2013-04-01 22:51:46